WiddLe
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« : Temmuz 15, 2009, 05:57:52 ÖS » |
0
|
Aklımda kalan en güzel replikler; Harry ve Ginny yanyana oturmaktadır ve Ron ortama giriş yapar; -Ben şöyle aranıza oturuyum. x) Kütüphanede hermionenin harrye slug kulubü için partner araması sırasında romalde vane seni seçilmiş kişi sanıyor ve o yüzden seviyor demesi üzerine; Harry:Ben zaten secilmiş kişiyim  Üç süpürgede Ron'un Ginnyi erkek arkadaşıyla görmesi üzerine hermione'nin repliği; -Ron onlar sadece eleleler - ıı bide öpüşüyorlar. Trende Ron'un repliği; -Öpüşmekten dudağım aşındı. Şaka dükkanında; Ron:Bu kaç galleon İkizler:5 galleon Ron:Peki ama bana kaç galleon İkizler:5 Ron:ama ben sizin kardşenizim İkizler:o zaman 10 galleon Cornecin slug klubünde harryle dialogu Cornec:Bu nedir?(Yediği şeyden bahsediyor) Harry:Ejderha testisi(aslında yüreği  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron_herm
Kofti
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2009, 08:36:49 ÖS » |
0
|
evet senin söylediğin repliklerden 1. 4. ve sonuncu replikler çok komikti ayrıca ronun slughorn'a sarılınca söylediği sözlerde çok güldürdü beni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiddLe
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2009, 09:09:10 ÖS » |
0
|
Üsttekilere ek olarak; McGonagall:nasıl oluyorda bir olay oldugunda siz üçünüz hep orada oluyorsunuz? Ron: İşte bende kendime 6yıldır aynı soruyu soruyorum Ron slughorna sarılıp tam hatırlamıyorum ama "naber hayatım" gibi bişey demişti Hermione lavender ve ron'u görüp harry'e; -İzninle kusmaya gidiyorum  Ve bide dumbledore'un harry'e -"Sakalların uzamış harry" dediği anda noluyoruz ya dedim.Öğüt veren büyük insan modeli x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +31/-0
Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2009, 01:59:15 ÖÖ » |
0
|
* Mekan malum Büyük Salon, Hogwarts'a yeni atılmıştır ama Ron ayağının tozuyla yiyeceklere abanır :
- Ye-mek yemeyi der-hal kes Ronald ! En yakın arkadaşın kayıp.. [Hermione kitabıyla ölesiye girişmiştir ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Yer bu kez Diagon Yolu'ndaki çiçeği burnunda Weasley Şaka Dükkanı'dır :
- Heğey bu kaç galleon ? - 5 [Fred ve George birlikte] - Peki ya bana ? - 5 - Ama ben sizin kağdeşinizim. - Öyleyse 10 galleon dostum! [Nihahaha ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Ron hastane kanadında 2.80 yatmaktadır. Sonradan Draco'nun sebep olduğunu öğreneceğimiz Ateşviskisi + vişne suyu + zehir karışımını içip yalan olmuştur. Kalabalık revire Lavender koşarak gelir :
- Ron iyi misin, ah Roon ! - Burda ne işin var ? Ne halde olduğunu görmüyor musun ? [Hermione öfkeyle savunmaya geçer] - Ben onun kız arkadaşıyım ! - Ben de, şey arkadaşıyım. - Arkadaşı mı ? Haftalardır konuşmuyorsunuz bile.. Ah işte, geldiğimi hissetti. [Lavender'ın özgüveni tavan yapmıştır] - Ahh Hermione, Ohh Hermione. [Ron inlemektedir. Revir buz keser, Bora ve ben yerlerdeyizdir ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Lavender, Hogwarts Ekspress'inin camına kalp içinde R + L yazmıştır. Giderken arkasından acı içinde bakan bir Ron vardır :
- O aslında çok iyi Hağğy. Ama süğekli beğimle öpüşmek istiyoğ, baksana dudaklağım yağa olduğ.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Kovuk'ta toplanılmış, Ron'un odasında tüm yazın ve geçen yıl olanların yankısı tartışılmaktadır :
- Annem bütün yaz beğim ve Ginny'nin Hogwağts'a geği dönmeyeceğimizi söyledi Hağğy. Neyse ki babam müdahale etti de, bu kağağından vazgeçiğdik. - Muggle olmalarına rağmen benim annem ve babamda dönmemi istemiyorlardı. Olup bitenin farkındalar.. - Bu çok saçma. Hogwarts'tan söz ediyoruz, Dumbledore'dan. Daha güvenli neresi olabilir ki ? [Harry sessizliğini bozmuştur] - Sorun şu ki Harry, herkes onun yaşlandığını düşünüyor. [Hermione Harry'ye Gelecek'te yazmayan bir bilgi vermiştir] - Hadi ama, Dumbledore kaç yaşındadır ki ? - 150 falan. Yani 5 aşağı 5 yukağı [Böyle bişeydi galiba ve cümbür cemaat yarılırlar ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* Lord Voldemort'un geri dönüşü kimsenin aksini iddaa edemeyeceği kadar netleşince, okul sıkı güvenliğe alınmıştır.
- O sopayla nereye girdiğini sanıyorsun çocuk ? [Filch Gryffindor, Slytherin demeden Draco'ya sataşıyordur] - O bir baston seni sersem, sopa değil. - Ben Bay Malfoy'a kefilim Filch. [Severus kemerli burnunu tam zamanında olaya sokmuş, Argus'un homurdanarak uzaklaşmasını sağlamıştır. Filch'in kızması beni müthiş eğlendiriyor ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrs.Snape
Kofti
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2009, 02:10:17 ÖÖ » |
0
|
*
* Lavender, Hogwarts Ekspress'inin camına kalp içinde R + L yazmıştır. Giderken arkasından acı içinde bakan bir Ron vardır :
- O aslında çok iyi Hağğy. Ama süğekli beğimle öpüşmek istiyoğ, baksana dudaklağım yağa olduğ.. 
)] Bu kısım çok komikti ya Birde Slug'ın , Hagrid'in kulubesinde "...evet, yaşarsın..yaşarsın veee püüf!! " dediği kısım çok hoşuma gitmişti.Çok anlamlı geldi bana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystical331
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +12/-3
Mystical331
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2009, 03:54:06 ÖS » |
0
|
Hepsi çok güzel ama benim söyleyeceklerimin hepsini söylemişsiniz. Bu film diğer filmlerle karşılaştırılacak olursa bence daha komikti 
|
|
|
|
|
|
 ************************************ Fazla Gelişmiş Hogwarts Öğrencisi
|
|
|
magic bender
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2009, 06:14:10 ÖS » |
0
|
Ron'un, Dumbledore'un yaşıyla ilgili olan repliği:150 ağtı eksi biğ kaç yıl işte Slughorn'un partisinde:
Cormac Mclaggen:bunlar ne? Harry: Ejderha testisi(Cormac Snape'in ayaklarının dibine kusar) Snape:Bay Mclaggen tam bir ay cezaya hak kazandınız.
|
|
|
|
|
|
I am the punishment of the God. If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.
|
|
|
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2009, 07:26:43 ÖS » |
0
|
Snape: Asanı çıkar. Hemde Hemen! Ron: Aslına bakarsanız Profesör bende bu soruyu 6 yıldır kendime soruyorum. Ron'un, Dumbledore'un yaşıyla ilgili olan repliği:150 ağtı eksi biğ kaç yıl işte Slughorn'un partisinde:
Cormac Mclaggen:bunlar ne? Harry: Ejderha testisi(Cormac Snape'in ayaklarının dibine kusar) Snape:Bay Mclaggen tam bir ay cezaya hak kazandınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smyra
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2009, 08:56:49 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
p£nnyWis£ ~
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +4/-0
...
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2009, 09:27:46 ÖS » |
0
|
Harry ve Ginny yanyana oturmaktadır ve Ron ortama giriş yapar; -Ben şöyle aranıza oturuyum.
ahah bu kısımda kopmuştum yaa konuşmadaki masumiyet beni bitirmişti  diğerleri de süperdi ama en çok bunu sevdim ben 
|
|
|
|
|
|
You live it or lie it ! My lifestyle determines my deathstyle..~ ~ If I could have my wasted days back. Would I use them to get back on track? Stop to warm at karmas burning. Or look ahead, but keep on turning?
|
|
|
shuvhani
Kofti
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2009, 09:11:57 ÖÖ » |
0
|
Profesör McGonagall: Neden belanın olduğu her yerde siz de bulunuyorsunuz? (sanırsam bunun gibi birşeydi.) Ron:İnanın son 6 yıldır ben de kendime bunu soruyordum efendim.
|
|
|
|
|
|
"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
|
|
|
hermy_ginny
...::нαяяу&нєямισηє::...
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2009, 12:13:34 ÖS » |
0
|
Üç süpürgede Ron'un Ginnyi erkek arkadaşıyla görmesi üzerine hermione'nin repliği; -Ron onlar sadece eleleler - ıı bide öpüşüyorlar.
bu çok hoşuma gidiyorr!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alp95
Muggle
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2009, 10:39:44 ÖS » |
0
|
Ve bide dumbledore'un harry'e -"Sakalların uzamış harry" dediği anda noluyoruz ya dedim.Öğüt veren büyük insan modeli x)
Yok artık dedim ben bu sahnede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nihan***
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 19, 2009, 11:17:53 ÖS » |
0
|
Söylemek istediğim her şey söylenmiş . (: Ama Melez Prens beni hiç bir filmde gülmediğim kadar güldürdü . Özellikle : Ben şöyle aranıza oturayım oldu . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|