Film nasıldı? Yorumlarınız.. (Anket)

Anket
Soru: Filmi nasıl buldunuz?
Tek kelimeyle süperdi!
İyi ama daha iyisi olabilirdi.
Pek beğenmedim; orta..
Beğenmedim, kötüydü.
İzlemeseydim daha iyiydi. Berbat!

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Film nasıldı? Yorumlarınız.. (Anket)  (Okunma Sayısı 4446 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
shuvhani
Kofti

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Temmuz 17, 2009, 09:38:40 ÖÖ »
0

filme dün gittim.öncelikle ilk sahneleri çok beğendim,Ölüm Yiyenler'in uçtuğu ve köprüyü yıktığı sahne mükemmeldi,çok sürükleyiciydi.
yanlış anlaşılmasını istemem,ben de Harry Potter'ın hayranlarından biriyim.J.K. Rowling'in yaratıcılığına hayranım,oyuncuları da çok seviyorum.Fakat...
öncelikle kitaptaki çok büyük ayrıntılar atlandı.şu an aklıma gelenler şunlar:
hatırladığım kadarıyla kitapta Snape ve Dumbledore'un bir konuşması geçiyordu.Dumbledore,Snape'in kendisini öldüreceğini biliyordu.Ayrıca Dumbledore'un eline hiç değinilmedi.Sadece öylesine gördük.
ikinci olarak kitabın sonunda Dumbledore'a bir cenaze töreni düzenleniyordu.ancak filmin sonunda bu yoktu,ve bence yine bu önemli bir ayrıntı.başka ayrıntılar da var,ama şu an hatırlayamıyorum.hatırladıkça eklerim.
ikinci olarak Dumbledore'un ölüm sahnesine çok takıldım ben.olmamış...yani bilemiyorum,kitapta okurken adeta aileden biri ölmüş kadar üzülmüştüm.J.K.Rowling mükemmel betimlemişti o anları.fakat yönetmen o betimlemeleri gözlerimizin önüne sermeyi pek fazla başaramamış.
En çok güldüğüm Harry Potter filmiydi.bu iyi bir eleştiri mi ,kötü bir eleştiri mi karar veremedim aslında. geçen filmlerin o heyecanlı,gerilimli havası nispeten azdı bu filmde. (fatcan'a katılıyorum,film romantik komedi havasındaydı.)
karakterlerin aşklarına ağırlık verilmiş,kitaptaki hiçbir esprili,romantik replikler esgeçilmemiş.
ama filmin can alıcı noktaları esgeçilmiş ne yazık ki.
hedef kitle gençler olduğu için mi,yoksa medyanın filme çoğunlukla magazinel bir bakış açısıyla baktığı için midir bilinmez,film biraz duygusal olmuş.
ama hakkını vermeliyim ki efektler,mekanlar,oyuncular gerçekten çok iyiydi.onlara tam puan.(İnferiusları gerçekten beğendim mesela.)
Oyuncuları en çok beğendiğim sahnelere gelince;
Daniel R: Felix Felicis (Liquid Luck) iksirinin etkisi altındayken tavırları belirgin biçimde değişti.gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergiledi o sahnelerde.
Rupert G: aşk iksirinin etkisi altına girdiği sahneler.
Emma W:Ron ,Lavender Brown ile öpüştüğünde Hermonie’nin aşağı inip ağladığı,Ron’u kıskandığı sahneler.gerçekten çok iyi bir performans sergiledi o sahnelerde.
Tabi ben sadece izleyiciyim, o kadar iyi anlamam ama sadece etkilendiğim noktaları söylüyorum.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar:) 

"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
*The Host*
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Temmuz 17, 2009, 12:05:31 ÖS »
0

yha filmin ilk çıktığı gün ilk seansa girdm büyük bi heycanla ama biraz hayal kırıklığına uğradm valla
gençlik filmi gibi yapmışlar ve açıkçası kitabı çok kötü harcamışlar
olmaması gereken birsürü sahne vardı fakat olması gereken bir çok sahne yoktu mesela savaş sahnesi
ayrıca kovuğun yanması sahnesi filme heycan katmış ama bnce çok kötü olmş yani evi nası tamir edicekler şmdi ?? ölüm yadıgarlarında orda çok şey geçio
anıların da yarısı yok harry nerden anlicak hortkulukların ne olduğunu şmdi ??
kovuğun yanması yerine anıları ve savaşı yapsalar film muhteşem olurdu ama...
Willen
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2009, 02:27:07 ÖS »
0

Film bi' kayal kırıklığıydı benim için..Önemsiz, yani kısmen önemsiz, olaylara o kadar çok yer ayrılmış ki bu filmin en önemli noktası kaybolmuş araya sokuşturuluvermiş...Evet, hortkuluklardan bahsediyorum..İlk 2 saat aşk meşk, son yarım saat azıcık hortkuluk avı dumbinin ölümü pat film bitti..Burda dumbiyi salağa yatırmışlar biraz..O anı olmadan da dumbi zaten hortkuluk yaptığını biliyor, en azından tahmin ediyor, hatta hortkuluk olabilecek nesneleri bile biliyordu..Aslında Hary de biliyordu çünkü o da bi' sürü anı izlemişi..2 tane değil..Hanii kupa, madalyon, yılan..Acaba diğer filmlerde Harry bunları tek başına mı düşünecek?..Her zaman Harry'nin ortalama bi' zekaya sahip olduğu kakıldı başımıza ve şimdi bu kadar zor bi' konuda hiç bi' şey bilmeden zort diye bulacak ve yok mu edecek hortkulukları..Hadi en fazla Ron'la Hermione'nin zekalarını ekle..Olmaz arkadaşım..Ol-maz.Hem EN AZINDAN filmde Dumbi'nin Harry sorduğu zaman Voldi ruhunu değersiz eşyalara hapsetmezdi falan diye çaktırıverseydi bari..Ama o da yok..Artık Harry de dünyadaki tüm tenekeleri falan yoklar..Ayrıca hani savaaaş? Oldu olacak Ölüm Yadigarlarındaki savaşı da kaldırsınlar canım..Voldi de kendi kendine ölüversin eceliyle..Dumbi'nin cenazesinden bahsetmiyorum bile..Belki de en çok ona üzüldüm..Bu kadar önemli bi' karaktere güzel bi' veda yapılmalıydı..Gerçi o hala kalbimizde yaşıyor, ama.. cry Bill ve Fluer'u da çaktırmadılar Deniz Kabuğu klübesinde kimler kalacak acaba?..Komik miydi? Evet. Karanlık mıydı? Eh, evet. Peki aydınlatıcı mıydı? Hayır..Neyse diğerleri önemsiz ayrıntılar..kısmen önemsiz gulucuk ..Benim düşüncelerim böyle..Ama Allah için Ölüm yadigarları konusunda umutluyum gulucuk.O da 2010'a artık..Kısmet.. Tongue
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2009, 07:46:13 ÖS Gönderen: Willen » Kayıtlı
ΗЬ Pяiпсе™
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ashley Greene!

« Yanıtla #18 : Temmuz 17, 2009, 03:30:19 ÖS »
0

anıların da yarısı yok harry nerden anlicak hortkulukların ne olduğunu şmdi ??
kovuğun yanması yerine anıları ve savaşı yapsalar film muhteşem olurdu ama...

kesinlikle katılıyorum ben de bunu düşünüyorum. nasıl anlıycak harry hortkulukların ne olduğunu?? ve kovuk sahnesi yerine savaş olsa çok süper olurdu..

PhotoShop Çalışmalarım:

Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni)  - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
bjk-muhammet
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Temmuz 17, 2009, 05:48:37 ÖS »
0

film güzeldi ama bazı yerlerinde hata yapılmıştı. örneğin ölüm yiyene ruh emici demeleri ve dumbledore a cenaze töreni yapılmaması.
shuvhani
Kofti

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Temmuz 17, 2009, 06:32:06 ÖS »
0

Ölüm yiyenlere ruh emici diye hitap edildi ya dublaj hatası yada çeviri hatası ama en göze batan hata buydu.Örn:"Malfoy bir ruh emici oldu."falan dendi aşırı sacmaydı.

altyazıda hata yapılmış,dublaj yapan arkadaşların eline de yanlış çevrilmiş metin vermişler herhalde.
"Death Eaters" ı "Ruh Emici" diye çevirmişler.

"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
DaMlaa
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +31/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Temmuz 17, 2009, 07:40:46 ÖS »
0

Pek beğenmedim..orta..

Ama şu ana kadarki en iyi Hp filmi orası kesin..

İlk sahneler çok güzeldi,köprünün yıkılması falan fistan..İnferiuslar,mağara kısımları da gayet güzeldi..

Aşka meşk epey vardı maşşallah ve öpüşmelerin biçoğu mış gibiymiş gibi duruyodu..Smiley Lavendarle Ron birbirini yaladı yuttu güya,ama aslında gayet Yeşilçam usülüydü sanki..Smiley Neyse Ginny Harry öpüşmesinden zaten bi halt anlamadık..Ama o kitabın güzeller güzeli Ginny'si yoktu zaten ortalıkta,anlamasak da olur..Ayrıca seslendirmeli izledim, sesi kızdan iyice soğuttu..:S

Her şey bir yana Dıumbledore'un cenazesi yoktu ya bu film napsa gözüme giremez.. :hıh: Uyduruk bi saygı duruşu yapıldı ki orda bile gözlerim doldu...Ağladım ağlıycam patdadanak film bitiverdi..

Kovuk'u da niye yaktılar hiç anlamam..Kitapta vardı da böyle bişey ben mi hatırlamıyorum..O gereksiz saldırıyı atsalardı da yerine Dumbledore'a bi cenaze düzenleselerdi fena mı olurdu..

Böyle işte,memnun kalmadım..ama yinede en iyisi buydu o kesin..

GabrielSylar
**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Temmuz 17, 2009, 10:23:55 ÖS »
0

Harry Potter serisine hiç yakışmayan vasat bir filmdi. Keşke David Yates in eline teslim edilmeseydi bu film. Umarım çekilecek olan diğer filmler ile bu vasat filmi unuttururlar...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
harryye
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Temmuz 17, 2009, 11:55:55 ÖS »
0

yaa bence serinin en harika filmiydi ne kadar ölüm yiyenlere ruh emici denilse de gulucuk:D film biraz romantik komediye kaçmış ama bu filme ayrı bi hava katmış benden tam puan aldı Wink
ceLLin
**

Kazan Pastası Puanı +32/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Quibbler

« Yanıtla #24 : Temmuz 18, 2009, 01:10:19 ÖÖ »
0

Film genel olarak fena değildi mesela sonu iyi toparladılar ama film biraz geyiğe vurulmuştu.Açık ortadaydı bu hani bir şey ünlü olurda insanlar onun güvencesi altında işleri doğru düzgün yapmazya filmde biraz bu dikkatimi çekti.Diğer filmleri gibi olmamıştı filmin her dakikası beni içine çekicek türden olmadı.Kitapta geçen bölümlerin olmasını isterdim.Voldemort'un çocukluğuna gitmeyi falan bu kısımları görmek isterdim.
Oyuncuların genel durumu gayet başarılı idi.Sonda yaşadığımız olayı çok iyi yapmışlardı hatta muhteşemdi yas tutmaları falan çok iyiydi. (spoiler vermek istemem izleyenler anladınız  smiley )
Şu taraf beni çok etkiledi '' kötüler her zaman kötü ''.. undecided Film genel olarak iyiydi ama çok daha iyi olabilirdi.
Ölüm Yadigârları'nı dört gözle bekliyorum. smiley
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2009, 01:11:30 ÖÖ Gönderen: ceLLin » Kayıtlı

ESBMCR
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2009, 01:32:01 ÖS »
0

bence film iyiydi ama daha iyi olabilirdi.dumbledore'un harry metrodan alması benim hoşuma gitmedi.ben gerilim filmi bekliyordum ama karşıma komedi  filmi çıktı .kovuğun yanması ve oradaki düello hiç güzel değildi.dumbledore un ölümünde sadece gözlerim doldu ama kitabı okurken ağlamıştım .en güzel sahne aragog un cenaze sahnesiydi daniel rolünü çok güzel yaptı.ginny ile harry in öpüşme sahnesi berbattı .kitaptan tamamıyla kopmuş bir  sahneydi.fred ve george un dükkanı hiç o şekilde hayal etmemiştim ama güzeldi.graunt ailesine değinilmesini ve dumbledore un cenaze töreninin olaması isterdim.(bana sanki film bitmemiş gibi geldi o sahne olmayınca)ama genede kitaba en bağlı hp filmiydi.comac ın snape in üzerine kusması ronun öpüşmekten dudaklarım çatladı demesi hermione nin kıskançlıkları  ronun aşk iksiri ,harry nin felix felicis etkisindeyken ki halı çok güzel ve komikti.
RobynLutz*
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2009, 02:13:11 ÖS »
0

filmde Ron'a çok güldüm,Rupert harika bir iş çıkardı.
İyiydi,güzeldi fakat ölüm yiyene ruh emici denmesi çok sinir bozucuydu.
Daniel'de bu filmde çok iyi oynadı.
Emma,o da iyiydi .
Ginny'e yapılan dublaj çooook kötüydü.
Filmde ilk bölümlerde komedi hakimdi.
Lavender harikaydı,mükemmeldi.
Dumbledore'nin öldüğü sahnede ne yalan söyliyeyim gözyaşlarımı tutamadım.
Yorumlarımdan da anlaşılacağı gibi bu film çoook iyiydi.
En güzel HP filmi desek yeridir.Ama tabi "bence."
o yüzden "Tek kelimeyle süperdi." diyorum.
Ve ayrıca Harry Potter'ı acayip özlemişim  cheesy
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2009, 02:19:35 ÖS Gönderen: CuLLen'S » Kayıtlı

Santana Lopez

"Everybody thinks she is a bad person but she is not."

kedi_cik
**

Kazan Pastası Puanı +6/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Asla, asla deme!

« Yanıtla #27 : Temmuz 18, 2009, 04:14:01 ÖS »
0

O ruh emici kısmını duyunca acaba yanlış mı duydum diye bi düşündüm. Tamam, seslendirenlere yanlış metin verilmiş de bunu seslendirenler hiç mi HP filmi izlememişler, kitabı okumamışlar? Böyle saçmalık olur mu? Başlarda güzeldi, o mugglelara saldırı sahneleri felan. Harry'nin metroda buluşacağı kız kitapta var mıydı hatırlamıyorum. Dumbledore'un metroya gelmesi saçmalıktı. Çok kopuktu bence.Sanki bir yılı değil de bir yıldan bölümler izliyormuş gibi hissettim.  Dumbledore'un ölmesi, eli kısımları üzerinde çok durulmamış. Ginny konusunu da anlamadım. Ne ara beraberler ne ara ayrıldılar Ron niye kıskanmadı Çok küçük bi kıskançlık sahnesi vardı sadece. Hem Von Von ismide bi kere geçti. O da güzel değildi. Lavender ve Ron çok şekerdi. xD xD Hermione'nin kıskançlıkları da öyle. Ben Weasley Büyücü Şakalarını da öyle hayal etmemiştim. İlk baştaki Kovuk sahnesi kitapta var mıydı hatırlamıyorum. Orası biraz garipti. Hortkuluklar HİÇ geçmedi nerdeyse. Sectum Sempra bölümü saçmaydı. Snape bi saat bekledi, Draco ya bakmadan. Ayrıca ben onları uzun kesikler diye hayal etmiştim. Mızmız Myrtle da yoktu. Bu film de hiç hayalet görmedim açıkçası. Birden ortadan kaybolmuş gibiydiler. Ne biliyim garipti yani. Draco nun dolapla naptığını hiç anlamadım, açıkçası. Kitabı okumamış olsam bu ne derdim. İçine bir şeyler koydu sadece, hiç tamir etme kısmı geçmedi. İlk baştaki Burgin & Burke sahnesini de beğenmedim. Savaş yoktu. Of çok konuştum. Genel olarak orta bi filmdi, bence.

Kalbim seni unutacak kadar hainse,
Ellerim onu parçalayacak kadar asidir.

http://s18.bitefight.net/c.php?uid=126589
ayna
**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

şukela

« Yanıtla #28 : Temmuz 18, 2009, 07:27:59 ÖS »
0

1-benim tahminimden daha komikti.Ron un quidditch sahnelerinde birinde süpürgeyle ilgili bir şey oluyordu ron un hali çok komikti arkadan biri salondakilerin çoğu genç olduğu için sapıkça bir espiri yaptı (şimdi söylemeyeyim bantlanmak falan istemiyorum)  tüm salon aynı anda güldü ve quidditch sahnesini pek izleyemedim o nedenle (buda benim bir anımdır bilinmiş ola) grin
kusma sahnesi güzeldi
2-temposu biraz aşağılardaydı flimin ama flimde çekim açıları kadrajlamalar mükemmeldi diğer flimlerde olmayan bişeydir ki bu
3- lupin ve tonks u çok az gösterdiler üzüldüm ona
4-bence draco gerçekten dracoydu.. tüm flim boyunca pek konuşmadı sadece kuşla falan oynadı böle koridorda oturdu ama yüzünnden  anlıyosunuz zaten her şeyii
5-giriş iyiydi böle bellanın sirius u öldürdümmmm diye bağırması bakanlık falan daha önce yapılmamıştı eski flimin özeti gibi bişey pek
6- Harry ile ginny nin öpüşmesi neydi ya öle cho ile daha iyi öpüşmüşlerdi ginny dudadığını değdirdi sadece
7- alan rickman'i görürsem biyerde ellerinden öpücem... uffff acayip iyi oynamış
8- başlangıçta kafedeki muggle zencimsi kızla  o muhabbet neydi yaa??? onu yapana kadar kitapdaki bikaç şeyi ekleyebilirlerdi....
9- cisimlenme kısımlarıı çook güzeldi efektçilerden allah razı olsun
10-lilly potter ı fotoda gördüm ya ölsemde gam yemem
11-emma watson hiç iyi hüzünlenme taklidi yapamıyorr
12-lavenderi oynayan kızımız iyiydi
13-hermy i seven çocuk cormac tı galiba tam  düşündüğüm tipti
14-kovuk sahnesi güzeldi SONUNDA KOVUĞU BAŞTAN AŞAĞI GÖREBİLDİKKK  ordan biri yukardan biri çıkıyor çok tatlıydı tam büyücü ailesi yaaa
15-ama daha  aksiyonlu olabilirdi bence flim böyle flimi izlerken dinlendim
16-altyazılıda yanlış çevirmişler
17- harry ve ronun ten muhabbeti komikti onun teni güzel bununki güzel falan

benden bu kadar
dercem ise=iyi ama daha iyisi olabilirdiii
« Son Düzenleme: Temmuz 18, 2009, 07:29:25 ÖS Gönderen: ayna » Kayıtlı

Son filmi izledim . ÇOCUKLUĞUM OFFİCİAL OLARAK BİTTİ Sad
Ceyzi*M
6. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +38/-6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mutsuzluğu bana anlatabilirmisin????

Site
« Yanıtla #29 : Temmuz 18, 2009, 07:33:46 ÖS »
0

Bu gün gittim güzeldi aslın da...Asla çok sıkıcı da olsa sıkılmam ben xD Hermine'm varsa tamamdır xD Ya sonda ki Dumbledore'nin öldüğü o sanhe de çok kötü oldum ya...Sonra Hermione'nin Harry'nin omzuna başını koyup Ron için ağladığı sahne de ve komik sahneler de vardı tabi xD Süperdi ya 1000000.00000.00000.00000000.000..../10000000.000000000.0.0.0.0000.....00000000...... xD

Seni Sevmeyi Sevdigim Kadar,
Beni Sevmeni Sevdim Belkide...

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar