1-benim tahminimden daha komikti.Ron un quidditch sahnelerinde birinde süpürgeyle ilgili bir şey oluyordu ron un hali çok komikti arkadan biri salondakilerin çoğu genç olduğu için sapıkça bir espiri yaptı (şimdi söylemeyeyim bantlanmak falan istemiyorum) tüm salon aynı anda güldü ve quidditch sahnesini pek izleyemedim o nedenle (buda benim bir anımdır bilinmiş ola)

kusma sahnesi güzeldi
2-temposu biraz aşağılardaydı flimin ama flimde çekim açıları kadrajlamalar mükemmeldi diğer flimlerde olmayan bişeydir ki bu
3- lupin ve tonks u çok az gösterdiler üzüldüm ona
4-bence draco gerçekten dracoydu.. tüm flim boyunca pek konuşmadı sadece kuşla falan oynadı böle koridorda oturdu ama yüzünnden anlıyosunuz zaten her şeyii
5-giriş iyiydi böle bellanın sirius u öldürdümmmm diye bağırması bakanlık falan daha önce yapılmamıştı eski flimin özeti gibi bişey pek
6- Harry ile ginny nin öpüşmesi neydi ya öle cho ile daha iyi öpüşmüşlerdi ginny dudadığını değdirdi sadece
7- alan rickman'i görürsem biyerde ellerinden öpücem... uffff acayip iyi oynamış
8- başlangıçta kafedeki muggle zencimsi kızla o muhabbet neydi yaa??? onu yapana kadar kitapdaki bikaç şeyi ekleyebilirlerdi....
9- cisimlenme kısımlarıı çook güzeldi efektçilerden allah razı olsun
10-lilly potter ı fotoda gördüm ya ölsemde gam yemem
11-emma watson hiç iyi hüzünlenme taklidi yapamıyorr
12-lavenderi oynayan kızımız iyiydi
13-hermy i seven çocuk cormac tı galiba tam düşündüğüm tipti
14-kovuk sahnesi güzeldi SONUNDA KOVUĞU BAŞTAN AŞAĞI GÖREBİLDİKKK ordan biri yukardan biri çıkıyor çok tatlıydı tam büyücü ailesi yaaa
15-ama daha aksiyonlu olabilirdi bence flim böyle flimi izlerken dinlendim
16-altyazılıda yanlış çevirmişler
17- harry ve ronun ten muhabbeti komikti onun teni güzel bununki güzel falan
benden bu kadar
dercem ise=iyi ama daha iyisi olabilirdiii