Film nasıldı? Yorumlarınız.. (Anket)

Anket
Soru: Filmi nasıl buldunuz?
Tek kelimeyle süperdi!
İyi ama daha iyisi olabilirdi.
Pek beğenmedim; orta..
Beğenmedim, kötüydü.
İzlemeseydim daha iyiydi. Berbat!

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Film nasıldı? Yorumlarınız.. (Anket)  (Okunma Sayısı 4442 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ΗЬ Pяiпсе™
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ashley Greene!

« : Temmuz 15, 2009, 05:46:36 ÖS »
0

SORU AÇIK. YORUM YAPMIYORUM..

Jack Dowson,

Spoiler'ın ne olduğunu öğrenemedim hala.. ve ben sadece düşüncelerimi söyledim. istemeyen okumaz...  yorumumda da aklıma gelen ilk şeyleri söyledim zaten. çok istiyosan siliyorum tamam ama başka bi konu da da bütün eksikler tartışıldı.. Niye bu uyarı bana yapılıyor anlamadım Huh
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2009, 05:04:20 ÖS Gönderen: mr. potter`` » Kayıtlı

PhotoShop Çalışmalarım:

Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni)  - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
WiddLe
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2009, 05:58:44 ÖS »
0

Konu mevcut gerçi ama burda ankette var ben burayada yazıyım Smiley
Oylamadada;İyi ama daha iyisi olabilirdi Wink dedim Smiley

Film cogu kötü elestriye rağmen gercekten yapılan en güzel hp filimiydi bu kesin.Ki çok fazla farklı sahne vardı 157dklık filmden 2şer dklık  bisürü sahne sayabilirsiniz.Olay akışı hızlıydı ama dengeliydide bence.Çoğu yerler kitapla farklı şekilde ilerlesede yine kitaba en çok uyulan filmde sanırım bu olmuş.Gene birsürü değiştirme olmasına ragmen ben daha cok farkındalıklar bekliyodum açıkcası.En korkunç an inferius sahnesiydi.tüm salon yerinden sıcradı bi anda korktuk.
Efectler cok fazla mükemmel değildi ama göz doldurucuydu gercekten.
Dumbledorun ölüm sahnesi gerçekten cok kötüydü ama kötü olmasına rağmen insanın gözlerini doldurabilir cinsten bi sahneydi özellikle düşüşü.
Ölüm yiyenlere ruh emici diye hitap edildi ya dublaj hatası yada çeviri hatası ama en göze batan hata buydu.Örn:"Malfoy bir ruh emici oldu."falan dendi aşırı sacmaydı.
Ron ve Lavender sahneleri çok komikti sürekli öpüşmeleri ronun dudağım aşındı öpüşmekten demesi fln ayrıca hermione acısından izlendiğinde çok duygu yüklüydü ağlaması gözyaşları vs kötüydü.
Filmin espri kalitesinide çok güzel buldum baya güldüren sahneler vardı
-Ben şöyle aranıza oturuyum
-Ben zaten secilmiş kişiyim
-Ron onlar sadece eleleler - ıı bide öpüşüyorlar.
-Öpüşmekten dudağım aşındı.
-Şaka dükkanında ronun "ama ben sizin kardşenizim" demesi üzerine fred ve george'un 5galleonu "o zaman 10 galleon" oldu demesi
vs Smiley
Malfoyun ruh betimlemeri çok güzeldi bakışları o soyut hali etrafta hiçkimseye sataşmaması ruh gibi dolaşması kıyıda köşede bulunması vs.O psikolojik görev baskısını güzel yansıtmışlar.
Ron'un agzından akan köpük tarzı şey 2sn aktı durdu sonra ron debelendi orası biraz sacma geldi bana daha değişik morarma vs olabilirdi.
Tonks ve Lupin çok az gözüktüler en fazla 3dk falan ve tipleride garibime gitti.
Kovuk saldırısı biraz daha görkemli olabilirdi.Çatışma ve evi yakma sahneleri biraz basitten olmuş gibiydi.Birkaç çarpışma ve puff tekrar uçtular.
İnferiuslar çok basarılıydı ve dumbledorun onları püskürtmeside.
İksir kitabının boyutu çok kücükmüş ben daha büyük hayal etmiştim.
Ve hortkuluk olan madalyonda beşgen şeklindeymiş ben onuda daha farklı hayal etmiştim.
Harry'nin felix felicis içtiği sahnelerdeki tipleri çok komikti aragogun gömüldüğü sahnede küçük emrah bakışı vardı resmen üstünde orda koptuk gulucuk
Qudditch kısa gibiydi cok hızlı ilerledi Harry snitchi bile yakalamadı ama ronun bölümleri güzel gibiydi.
Son savaşta sadece harry gidip 2-3 büyü carpıstı diğerlerinin olaydan haberi bile olmadı filmde.
Harrynin dumbledorun ölüm sahnesini donmuş izlemesi gerekiyorken alt kattaki bosluktan izledi.
Harry'i vagondan tonks değil luna kurtardı.
Dean ve Ginny'nin kavga edip ayrılması gereken yerde harrynin pelerinde kapıdan cıkıp carpması gereken yerde yani,harryde pelerin falan yoktu ve ginny ve deanin ayrılmasınada şahit olmadık ama ayrıldılar ve harryle bi anda çıkmaya başladılar.
Harry ve Draco'nun düellosundan sonra snape geldiğinde harrynin elinde melez prens kitabı vardı.Snape hiç bişey demedi kitabı göster vs harry cekti gitti orasıda sacmaydı.
Mağaradan sonra direk astronomi kulesinde cisimlendiler.Karanlık işareti bellatrix dumbledore öldükten sonra attı.Saçmalık.
Ginny ve harry öpüşmesi 2sn bile değildi aşırı kısaydı.
Melez prens kitabını ihtiyac odasına saklayan ginny oldu.
Tom riddle'ın çocukluk ve genclik anıları bence gayet başarılıydı.Hortkulukla ilgili bilgileri öğrenirkenki takındığı tavır bakışları vs.O kısımları başarılı buldum.
Filme gitmeden önce greybackin o kadar çok resmini posterlerde gördümki filmde katliam yapcak falan sandım.Ama ollivanderı kacırmak,kovuk saldırısnda sagda solda gezinmek ve hogwarstada sadece orda bulunmak dışında nedense hiçbişey yapmadı.
İlk baştaki muggle köprüsünü yıkma kısmı cok güzeldi hakkını vermişler o kısmın.
Luna Harry'nin burnunu düzeltti.Ne alaka ya?Çok şaşırdım orda.
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 05:59:29 ÖS Gönderen: WiddLe » Kayıtlı
Fluffy_drei
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +53/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

fılafi lan işte :D

« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2009, 06:04:57 ÖS »
0

tık
snm_HP
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +20/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2009, 06:26:33 ÖS »
0

Bende sabah sabah kalkıp izledim hem de 3 boyutlu olarak ki o sahneler süperdi doyamadım:) ilk sahneler çok etkileyiciydi köprünün yıkılması falan.sonra her şey kitaptan hatırladığım gibi yavaş ve ayrıntılı oldu baya sevindim ama sonu çok hızlı oldu savaş kısımlarını büyük bir heyecanla bekliyordum ama hayal kırıklığı yaşadım(gerçi harry felixin tamamını içtiğinde sonunda bir eksiklik olacağını anlamıştım)
Gerçekten güldürdü esprileriyle gulucuk Cormac'ın Hermione'yi yiyecek gibi bakmasına ,Harry'nin iksiri içip aklına eseni yaparken ki surat ifadelerine,konuşmalarına çok güldüm xD Onun dışında Hermione'nin ağladığı Harry ile aynı şeyleri hissettiklerini konuşmaları çok hüzünlüydü ve güzeldi.Kovuk'u yakma sahnesi kitapta varmıydı hatırlamıyorum ama heyecanlıydı iyi olmuş.Draco rolünü süper yapmış bence.Cidden Greyback'i o kadar bekledim ısırcak diye ama hiç bişey yapmadı:/Snape'in Dumbledore'u öldürme sahnesi 7.kitabı okumadan bana hissettirdikleriyle aynıydı yani o kadar inandırıcıydı ki o an nefret ettim yine Snape'den Dumbledore'un kuleden düşmesi de tam hayal ettiğim gibi oldubağır çekimde falan aynı şekilde Katie'nin lanetlenmesi de beklediğim gibiydi hakkını vermişler .Yani savaş sahneleri de olsa süperdi film daha doyamadım zaten bir kere daha izlemem lazım Wink güzeldi yani o kadar beklememe değdi benim

raytraytleftraytleftleftleft... Tongue

Möğliin :p

Deyviis Bluum Tongue sen kısaca doomsday ama ben sana uzun uzun seni seviyorum desem? Smiley)
ΗЬ Pяiпсе™
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ashley Greene!

« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2009, 06:51:51 ÖS »
0

yaaa bana 3D 29'unda dendiiiii!!!! ya 3d ye giderdim haberim olsaydı Sad

dedikleriniz doğru ama çok ağır eleştiriler var. bence film en güzel hp filmiydi.

her hp filminde kitaptan kopukluk vardır zaten fluffy.. ve gerçekten ölümyiyen yerine ruh emici denmesi saçmalıktı......

PhotoShop Çalışmalarım:

Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni)  - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
Kasırga_
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2009, 08:21:03 ÖS »
0

ilk eleştirilerim filmin çok kötü olduğu idi. ama şimdi düşündüğümde kitaba en yakın film diyebilirim.  savaş sahneleri, gaunt ve diğer anıların gösterimi, iki bakanın görüşmeside olsa daha iyi olurdu.
luckygirl
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Johnny Depp♥♥♥

« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2009, 09:27:47 ÖS »
0

Ya benim beklediğim kadar güzel değildi.Of çok anlaşılmazdı-arkadaşlarım böyle düşünüyor- bereket kitabı okudum.Senoryada büyük kesikler vardı.Kitabı değiştirmeleri de beni rahatsız etti.Belki hep yapıyorlardı.Ben ilk defa konuyu önceden bilerek girdim.Belki güzeldi de kitapla kıyaslanınca berbattı. çok büyük hayal kırıklğıyla karşılaştım.Hep aşk vardı.Daha karanlık olabilirdi.Biraz daha karanlık olabilirdi.Vıcık vıcık sıkıldım.HP hayranıyım ama açıkçası beni film hiç sarmadı.1yıldan fazladır bekliyorum ve ilk defa biletimi önceden ayırtmıştım.Yıkıldım.Bereket Draco ve Bellatrix vardı yoksa ağlardım.Sad
Sectumsempra sahnesi hoşuma gitti.Bozulmaz yemin kısmını böyle beklemiyordum.Narcissa’nın saçları neden tamamen sarı değil yha?Cissy’nin biraz daha narin olduğuna çook narin olduğunu düşünüyordum.

Tek diğeceğim İNŞALLAH ÖLÜM YADİGARLARI da böyle OLMAZ!!!

Uyarlayanın yemekleri güzel değildi o yüzden ona vereceğim puan 5!:(

♥--♥-♥-♥___    __---♥_♥_♥-♥
  ♥__----___---♥_----♥--_-__--_--♥
♥__----___---  ♥  _-♥-__----_-__--_♥
♥__----___---__♥-♥__----_-__----  _♥
♥__----___ --__--_____-      _-_--   ♥
-♥_----_-_   JOHNNY--__-__-        ♥
   ♥_----___---DEPP-_-__--_--_-   ♥
     ♥----___---__---__----_-__--_♥
       ♥--___---__---__----_-__---♥
         ♥__---__---__----_-__--♥
            ♥_---__---__----_-_♥
                ♥__----____   -♥
                    ♥_---__--- ♥
smyra
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2009, 11:40:20 ÖÖ »
0

iyi ama daha iyi olabilirdi diyorum ben. draco muhteşemdi ronla hermione de öyle karakterlerin hepsi çok hoş görünüyordu ama eksik sahneler ve çevirideki hatalarda olmasaydı daha iyi olurdu. bencede şimdiye kadar yapılmış en iyi hp filmiydi. biraz daha korkutsaydı +13 falan bekliyodum..
penelopeclearwater
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2009, 02:00:14 ÖS »
0

İyiydi film ama daha da iyi olabilirdi,bazı hatalar vardı ruh emici gibi

fatcan
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2009, 02:12:27 ÖS »
0

Bence bu film daha çok romantik komedi olmuş.
Savaş sahneleri çok kısa.
Ama genede güzel smiley

fatcan
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2009, 02:15:02 ÖS »
0

harry ve ginny öpüşmeden önce ginny çok komik bişey söyledi salon olarak koptuk
tam türk filmi olmuş orası
luckygirl
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Johnny Depp♥♥♥

« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2009, 03:07:41 ÖS »
0

yha bizim salonda kimse gülmedi.Doğal olarak ben de gülmemeye çalıştım.Kendimi tutmaya çalışırken garip garip sesler çıkardım buna bayağı güzel güldüler.Rezil oldum!!:(

♥--♥-♥-♥___    __---♥_♥_♥-♥
  ♥__----___---♥_----♥--_-__--_--♥
♥__----___---  ♥  _-♥-__----_-__--_♥
♥__----___---__♥-♥__----_-__----  _♥
♥__----___ --__--_____-      _-_--   ♥
-♥_----_-_   JOHNNY--__-__-        ♥
   ♥_----___---DEPP-_-__--_--_-   ♥
     ♥----___---__---__----_-__--_♥
       ♥--___---__---__----_-__---♥
         ♥__---__---__----_-__--♥
            ♥_---__---__----_-_♥
                ♥__----____   -♥
                    ♥_---__--- ♥
mystical331
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +12/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mystical331

« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2009, 03:47:58 ÖS »
0

Benim fikrim şu : Pek beğenmedim; orta..

Fazla Gelişmiş Hogwarts Öğrencisi
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
*

Kazan Pastası Puanı +55/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Buğulu camlara yazdık adını.

Site
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2009, 03:48:12 ÖS »
0

iyiydi ama daha iyi olabilirdi.. Filmin bir çok yerinde güldüm özellikle partide bi çocuk (ismini unuttum) Snape'in üzeirne kusunca ve Snape'te sorgusuz "1 ay ceza" demesi  beni çok güldürdü rolünü çok iyi yapıyor alan rickman. Diğer oyunculara gelirsek Rupert çok iyiydi. Helena filmin en iyisiydi diyebilirim. Daniel herzamanki gibiydi iyi.  Kitapları okumadan Snape kötü diyenlerde burdan bişey çıkarabilir. Astronomi kulesinde Snape Harry'e bişey yapmıyo sadece sus diyo onu alıp Voldemort'a götürebilirdi. Ve Bella'ya" o Karanlık Lord'un" diyerek Harry'i koruyo. Kitapları takip etmeyenlerde Albus'un neden "Severus Lütfen" dediğini anlamamıştır.
ΗЬ Pяiпсе™
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ashley Greene!

« Yanıtla #14 : Temmuz 16, 2009, 03:59:41 ÖS »
0

filmde gerçekten en iyi kişi bella'ydı ve tabi draco'yu geçmemek gerek Wink bi de snape'in 1 ay ceza verişi de çok güzeldi gerçekten gulucuk

PhotoShop Çalışmalarım:

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar