Konu mevcut gerçi ama burda ankette var ben burayada yazıyım

Oylamadada;İyi ama daha iyisi olabilirdi

dedim

Film cogu kötü elestriye rağmen gercekten yapılan en güzel hp filimiydi bu kesin.Ki çok fazla farklı sahne vardı 157dklık filmden 2şer dklık bisürü sahne sayabilirsiniz.Olay akışı hızlıydı ama dengeliydide bence.Çoğu yerler kitapla farklı şekilde ilerlesede yine kitaba en çok uyulan filmde sanırım bu olmuş.Gene birsürü değiştirme olmasına ragmen ben daha cok farkındalıklar bekliyodum açıkcası.En korkunç an inferius sahnesiydi.tüm salon yerinden sıcradı bi anda korktuk.
Efectler cok fazla mükemmel değildi ama göz doldurucuydu gercekten.
Dumbledorun ölüm sahnesi gerçekten cok kötüydü ama kötü olmasına rağmen insanın gözlerini doldurabilir cinsten bi sahneydi özellikle düşüşü.
Ölüm yiyenlere ruh emici diye hitap edildi ya dublaj hatası yada çeviri hatası ama en göze batan hata buydu.Örn:"Malfoy bir ruh emici oldu."falan dendi aşırı sacmaydı.
Ron ve Lavender sahneleri çok komikti sürekli öpüşmeleri ronun dudağım aşındı öpüşmekten demesi fln ayrıca hermione acısından izlendiğinde çok duygu yüklüydü ağlaması gözyaşları vs kötüydü.
Filmin espri kalitesinide çok güzel buldum baya güldüren sahneler vardı
-Ben şöyle aranıza oturuyum
-Ben zaten secilmiş kişiyim
-Ron onlar sadece eleleler - ıı bide öpüşüyorlar.
-Öpüşmekten dudağım aşındı.
-Şaka dükkanında ronun "ama ben sizin kardşenizim" demesi üzerine fred ve george'un 5galleonu "o zaman 10 galleon" oldu demesi
vs

Malfoyun ruh betimlemeri çok güzeldi bakışları o soyut hali etrafta hiçkimseye sataşmaması ruh gibi dolaşması kıyıda köşede bulunması vs.O psikolojik görev baskısını güzel yansıtmışlar.
Ron'un agzından akan köpük tarzı şey 2sn aktı durdu sonra ron debelendi orası biraz sacma geldi bana daha değişik morarma vs olabilirdi.
Tonks ve Lupin çok az gözüktüler en fazla 3dk falan ve tipleride garibime gitti.
Kovuk saldırısı biraz daha görkemli olabilirdi.Çatışma ve evi yakma sahneleri biraz basitten olmuş gibiydi.Birkaç çarpışma ve puff tekrar uçtular.
İnferiuslar çok basarılıydı ve dumbledorun onları püskürtmeside.
İksir kitabının boyutu çok kücükmüş ben daha büyük hayal etmiştim.
Ve hortkuluk olan madalyonda beşgen şeklindeymiş ben onuda daha farklı hayal etmiştim.
Harry'nin felix felicis içtiği sahnelerdeki tipleri çok komikti aragogun gömüldüğü sahnede küçük emrah bakışı vardı resmen üstünde orda koptuk

Qudditch kısa gibiydi cok hızlı ilerledi Harry snitchi bile yakalamadı ama ronun bölümleri güzel gibiydi.
Son savaşta sadece harry gidip 2-3 büyü carpıstı diğerlerinin olaydan haberi bile olmadı filmde.
Harrynin dumbledorun ölüm sahnesini donmuş izlemesi gerekiyorken alt kattaki bosluktan izledi.
Harry'i vagondan tonks değil luna kurtardı.
Dean ve Ginny'nin kavga edip ayrılması gereken yerde harrynin pelerinde kapıdan cıkıp carpması gereken yerde yani,harryde pelerin falan yoktu ve ginny ve deanin ayrılmasınada şahit olmadık ama ayrıldılar ve harryle bi anda çıkmaya başladılar.
Harry ve Draco'nun düellosundan sonra snape geldiğinde harrynin elinde melez prens kitabı vardı.Snape hiç bişey demedi kitabı göster vs harry cekti gitti orasıda sacmaydı.
Mağaradan sonra direk astronomi kulesinde cisimlendiler.Karanlık işareti bellatrix dumbledore öldükten sonra attı.Saçmalık.
Ginny ve harry öpüşmesi 2sn bile değildi aşırı kısaydı.
Melez prens kitabını ihtiyac odasına saklayan ginny oldu.
Tom riddle'ın çocukluk ve genclik anıları bence gayet başarılıydı.Hortkulukla ilgili bilgileri öğrenirkenki takındığı tavır bakışları vs.O kısımları başarılı buldum.
Filme gitmeden önce greybackin o kadar çok resmini posterlerde gördümki filmde katliam yapcak falan sandım.Ama ollivanderı kacırmak,kovuk saldırısnda sagda solda gezinmek ve hogwarstada sadece orda bulunmak dışında nedense hiçbişey yapmadı.
İlk baştaki muggle köprüsünü yıkma kısmı cok güzeldi hakkını vermişler o kısmın.
Luna Harry'nin burnunu düzeltti.Ne alaka ya?Çok şaşırdım orda.