Melez Prense Puanınız?

Anket
Soru: Melez Prens Filmini Nasıl Buldunuz ? Puan Verin!
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Melez Prense Puanınız?  (Okunma Sayısı 5034 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nabukad_Nazar
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

_______Şimdilik HerŞeY KaraNLıK________

« Yanıtla #105 : Temmuz 25, 2009, 01:50:13 ÖÖ »
0

benim beklediğimin altındaydı açıkcası pek hoşnut kalmadım filmden daha iyi bekliyodum. gerçekten çok umutluydum artık güzel bir harry potter filmi izleyebileceğiz diye ama olmadı.çok boşluklar vardı filmde buna bir yere kadar hak verebiliriz sonuçta kitabı okuduğum için beklentim yüksek ve ayrıca her kareyi de yansıtamazlar ekrana süre yetmez ama gerçekten filmin çekim kurgusu bazı yönlerden hoşuma gitse de genelde sevmedim ve mekanların seçimi de hiç hoş değildi bence-örn/kovuk- beğendiğim noktalar ron'un sahneleriydi ve gerçekten çok eğlenceliydi ayrıca film gösterime girmeden önce yayınlanan ilk 4 dakikalık kısmı da çok güzeldi bence.geri kalanını pek hoş bulmadım tabii bulduğum noktalar var ama az ..yani burda detaya girebilirim ama gerek yok bence sadece birkaç birşey demek istiyorum.ben açıkcası dumbledore'un cenazesinin olması gereken bir bölüm olduğuna inanıyordum ama olmadı ve ayrıca ölüm yiyenlerin -pardon ruh emicilerin gulucuk gulucuk- yürüyerek çıkıp gitmesi de neydi öyle yani sonuçta kitaptan uyarlanan bir film ve kitabın en can alıcı noktası yok savaş bölümü ..ayrıca filmde biraz daha karamsarlık havası hakim olsaydı daha iyi olurdu çünkü karanlık güçleniyor hemde bayağı ama ben bunu görmedim çok fazla mizahların bile kara mizah tarzında olması daha hoş olurdu..son olarak UMARIM 7.filmde hogwarts savaşını direk şu şekilde yapmazlar:harry okula gelir voldemort teslim edin der harry karanlık ormana gider voldemort öldürmeye çalışır sonra harry albusa bi selam verip geri döner- gulucuk - sonra voldemortu öldürür güneş doğar ve mutlu mesut yaşarlar...xDxDxD tabii bu kadar detaya girerlerse!!!xD
son olarak Türk çevirmenlerin ulaştığı son noktayı göz önüne aldığımızda onları tebrik etmek şahsen benim kendime bir vazife gördüğüm bir olay!!!.......xD

Benimki kaç santim öğrendim: http://bit.ly/l6WHml, seninki kaç santim?
melisadeniz
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #106 : Temmuz 25, 2009, 01:02:36 ÖS »
0

beklediğim kadar iyi deildi ama son film akılları durduracak gibi gözüküyo

Hermione and Ron
B.E.C
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +16/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

ⓑ๏ⓔ๏©

Site
« Yanıtla #107 : Temmuz 26, 2009, 08:37:53 ÖÖ »
0

Hüsrana uğradım şahsen :S  H.P serisinin en kofti serisi olmuş Sad Kİtapta ki aksiyon nerde burdaki nerdee alakası yok !  İnşallah son film beklediğimiz gibi çıkar.
Arkadaş Transformers 2 bile daha manyaktı tüüü size be Smiley

Kimse Bir Şey İma Etmesin ; Kininiz Varsa Yüzüme Kusun Ha Yok Kusmaya Yemiyorsa O Zaman SUSUN !
NympLedo..
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +30/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

bkz: şapşaaal

« Yanıtla #108 : Temmuz 27, 2009, 04:38:56 ÖS »
0

Muhteşem bi' filmdi. Tamam ölüm yiyenlere ruh emici denmesi, trende Harry'i Tonks yerine Luna'nın kurtarması eksi yönleriydi. Ama diğer her şeyiyle gayet güzeldi. Efektler, müzikler ve bambaşka bi ortam. Filmi seyrederken kitabı unuttum, hani hiç okumamış gibi. Böylece çıkarılmış sahneler ya da yeni eklenen sahneleri gördükçe sinirlenmedim.

Özünde harikaydı ve gittiğim için müthiş mutluyum (= Tavsiye edilir xd

~ ARTHUR PENDRAGON ~
bella_trix
Kofti

Kazan Pastası Puanı +0/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yokuşta akmayan ter inişte göz yaşına döner.

« Yanıtla #109 : Ağustos 04, 2009, 05:49:46 ÖS »
0

Film berbattı verdiğim paraya acıdım.Geçişler kopuktu.Film ilk başladığında çok güzel geldi ama sonrası benim için tam bir hayal kırıklığıydı.Kİitaptan çok kopulmuştu ama beni hayal kırıklığına uğratan bu değil.Zaten kitaptan çok kopuk olmasını bekliyodum.Giny nin Harry nin ayakkabılarını bağladığı sahneden resmen iğrendim.Dumbledor un Harry e Hermione ile aralarında birşey olup olmadığını  sorması da çok saçmaydı.Filmde Mr.Weasley Draco nun Borgin & Burkes teki  dolapla alakalı  birşeyler yaptığını öğrendiği halde  hiç birşey yapmamalarıda doğrusu bana salakça geldi.(yinede filmi izlerken belki bişeyler kaçırmışımdır diye düşünüyorum.)Final de çok yetersizdi.Cenaze sahnesi olmasa bile koskoca Dumbledor ölmüş nerde bu yoldaşlık.Doğrusu ben cenaze sahnesi olmamasına rağmen Dumbledor un ölümünden sonra Lupini, Tonksu, Weasleyleri, Hagridi azda olsa görmek isterdim.Bence Dumbledorun öldüğünü izleyiciye daha çok hissettirirdi.Sonra filmin çoğunda ben Harry nin zeka seviyesinin düştüğünü buna nazaran testesteron düzeyinin bayağı yükseldiğini gördüm.Ben 5. filmi beğenmemiştim meğer bu filmin böyle olacağını bilseydim 5. filmi kesinlikle beğenirdim.Kısaca izlediğim en kötü  Harry Potter filmiydi.7. filme gideceğimden bile emin değilim.Hem bu arada Türk çevirmenlerin ustalıklarına da hayran kaldım doğrusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue tongue tongue tongue tongue tongue undecided undecided undecided undecided

BeNiM İçİn Zor DiYe BiŞiy YokTur İmKaNSıZ SaDeCe ZaMaNıMı AlIr
Cedric Diggory
*

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #110 : Ağustos 08, 2009, 06:40:11 ÖS »
0

O kadarda hoşnut çıkmadım filmden benim puanım 2.

Kitapta çok fazla şeyden bahsediliyor. Ama filmde sadece L.V  ın tıfıllığından.

Ve bana kalırsa TAMAMEN aşk filmiydi. (Twilight a mı özenilmiş nedir?) Daha çok aksiyon bekliyordum

RIP. Dumbledore ...

Yedi Potter :'
blood_._bath
*

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #111 : Eylül 23, 2009, 12:15:04 ÖÖ »
0

8-9 arası gibi
hested

Kazan Pastası Puanı +24/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Joker Mix

« Yanıtla #112 : Şubat 12, 2010, 01:54:19 ÖÖ »
0

Filmden çıktıktan sonra HP'yi özlediğimi farkettim + olarak Alacakaranlık gibi basit bir seriden nefret ettim.
quidditchmaniac

Kazan Pastası Puanı +28/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

YOU HAVE NO IDEA !

« Yanıtla #113 : Şubat 12, 2010, 08:38:41 ÖS »
0

çok beğendiğimi söyleyemem, serinin en zayıf halkası ama şimdi dvd den tekrar ve tekrar izleyince o kadar kötü bulmadım.

Ginny Harry öpüşme sahnesi çok başarılı !! şahsen hiç beğenmemiştim kitaptaki versiyonu
oyuncu ve karakter tasviri açısından Narcissa Malfoy ve Slughorn' u başarılı bulmadım  undecided
ve tabii Gaunt Ailesi' ni görememek ( özellikle Tom Riddle ve Merope karakterleri ) acayip üzdü beni  angry

betül herry

Kazan Pastası Puanı +6/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Лист!

« Yanıtla #114 : Şubat 13, 2010, 11:37:13 ÖS »
0

10 verirdim hatta verdim de ... smiley
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +137/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

trajikomik hayat aldın bizi bizden!

« Yanıtla #115 : Şubat 14, 2010, 03:41:10 ÖÖ »
0

Ben bir kere izledim ve unutuyorum sanırım.. Yakın zamanda bir izlesem iyi olacak..

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mı ..

Limon Şerbeti*
HarryBuki
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +55/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sadece Masum Bir Duygu ♥

Site
« Yanıtla #116 : Şubat 27, 2010, 01:19:27 ÖÖ »
0

ben daha izleyemedim bu kadar zaman geçti bir türlü nasip olmadı...  Cry   senesi gelcek nerdeyse   :'''(

Sadece Masum Bir Duygu
Just A Innocent Emotion
Helios

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır.

« Yanıtla #117 : Temmuz 11, 2010, 12:48:50 ÖS »
0

Beklediğim gibi değildi çevirisinde hata vardı ve büyü olarak kısırdı pek beğenmedim.

Calypso

Kazan Pastası Puanı +5/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #118 : Temmuz 13, 2010, 08:40:54 ÖS »
0

10/6 diyorum. O kadar da iyi değildi.

Malfoy Family

Helen&Helena

quidditchmaniac

Kazan Pastası Puanı +28/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

YOU HAVE NO IDEA !

« Yanıtla #119 : Ağustos 04, 2010, 03:46:45 ÖS »
0

Yok ben şimdi fikrimi değiştirdim ! Serinin en zayıf halkası Zümrüdüanka Yoldaşlığı !
Melez Prens' e 10 üzerinden 8 veriyorum gulucuk

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar