ZeuS
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 15, 2009, 05:14:37 ÖS » |
0
|
Açıkcası hiç beğenmedim. Ama tekrar gidicem. Sonu çok boş bitti. Benim için o. Atraksyon çok azdı. Nerdeyse hiç büyü yapılmadı. Fantastik bir film bu. Kurgu gereği olması gerektiğini düşünüyorum. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi... Olaylar bana çok karmaşık ve hızlı geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 15, 2009, 05:20:27 ÖS » |
0
|
Ne lanet bişey bu ya !!! Verdiğim paraya öyle acıdım ki... Bir sonraki seans altyazılıydı ama saat 6 da başlıyodu, 2 saat beklememek için türkçe dublajlı seansa girdim, gerizekalılar death eater (ölümyiyen) ın dublajını ruh emici diye yapmışlar... Her sahne ayrı bi saçmalık !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZeuS
Muggle
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 15, 2009, 05:35:38 ÖS » |
0
|
Katılıyorum. Berbat derece de bu olayı düşünmekten filmi izleyemedim. Sinirden kudurdum yerimde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiddLe
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 15, 2009, 06:06:54 ÖS » |
0
|
Ne lanet bişey bu ya !!! Verdiğim paraya öyle acıdım ki... Bir sonraki seans altyazılıydı ama saat 6 da başlıyodu, 2 saat beklememek için türkçe dublajlı seansa girdim, gerizekalılar death eater (ölümyiyen) ın dublajını ruh emici diye yapmışlar... Her sahne ayrı bi saçmalık !!!
İnş ben yanılıyorumdur ama koca bir filmi bir dublaj hatasından dolayı berbat kategorisine koymuyorsundur umarım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 15, 2009, 06:20:17 ÖS » |
0
|
o sadece bir örnek  sayabileceğim o kadar çok sahne var ki... filmde olması zorunlu olan ama olmayan, veya olması gerektiğine dair hiç bir alaka kuramadığım kafadan uydurma olan sahneler... say say bitmez. sanki melez prens i değil de daha önce bilmediğim bir hikayeyi takip ediyodum resmen ya... filmin başında tonks yerine luna nın harry yi şatoya götürmesinden tut, filmin sonunda hermione nin harry ye "ron ginny ile olan ilişkinizi kabulleniyor artık" muhabbetine kadar her şey saçmalıktı. ron bi kere bırak kabullenmemeyi, sesini bile çıkaramıyo ki hiç bi durumda.. ölüm yadigarlarında harry ve ginny nin odada resmen ön sevişme yaptığını görüyo, özür dileyip kapıyı kapatıyo. böyle bi adamı nasıl bu ilişkiyi çekemeyen biri haline getirmişler ? bi de şu dumbledore un cesedinin başındaki banka reklamı görünümlü ayin öldürdü beni.. herkes lumos yapıyo, asaları yukarı kaldırıyo falan  bildiğin, sıradan bi banka ya da sigorta şirketi reklamı o sahne ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiddLe
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2009, 06:26:02 ÖS » |
0
|
Evet çok fazla farklı sahne vardı ama diğer filmlere oranla sadık kalınan yerlrede çok fazlaydı bence.Bu kitap orantılı bi şekilde diğerlerinden farklıydı.Hem çok güzel uyulan diğerlerine fark atacak sekilde sasırtan sahneler vardı.Cogu farkındalık beklediğim sahneler aynıydı ama cogu sahnedede baya farklılıklar mevcuttu değişik bi filmdi bu bence gayet ama şimdiye kadarki en tatmin edici filmdi buna eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNi
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +17/-0
Elimde Silah Yoktu ,, Kafamda ceset Çoktu -MeLaNi-
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2009, 06:40:51 ÖS » |
0
|
Filme daha gitmedim ama soğudum yorumları okuyunca. Yinede kitabını okuduktan sonra bütün filmleri saçma geliyor insana. Umarım izleyince beğenirim.
|
|
|
|
|
|
.::£uropa & MeLaNi::.
|
|
|
UYGUR
Kofti
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 15, 2009, 07:05:00 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buckcherry.
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
.
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2009, 07:10:04 ÖS » |
0
|
Filme daha gitmedim ama soğudum yorumları okuyunca. Yinede kitabını okuduktan sonra bütün filmleri saçma geliyor insana. Umarım izleyince beğenirim.
Aynen. Emre abi moralimi 0 etti zaten. =/ O kadar kötü mü ya.? =(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACK Pearl
Kazan Pastası Puanı +5/-0
----Toujours Pur----
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 15, 2009, 07:39:22 ÖS » |
0
|
Aynen. Emre abi moralimi 0 etti zaten. =/ O kadar kötü mü ya.? =( Hayır arkadaşlar o kadar da kötü değil.Bu kez bazı önemli hatlar eksik olmuş.(Dung'ın hırsızlığı ya da Gaunt anısı gibi).Ancak her zaman''çıkarıldı'' diye yakındığımız güzel eğlenceli bölümler konmuş....Aragog mesela..ben kesin olmaz diyordum. Ayrıca HP yi azıcık bırakırsak,bu filmin anlatımı çok yüksek kalitedeydi.Oyuncular çok gelişmiş.(Özellikle Emma)(2. riddle felaket ama) Hatta film kitabın ağırlığını daha da ciddi anlamama yardımcı oldu.Harry için ve Snape için herşeyin ne kadar zor olduğunu ve Bella'nın ciddi anlamda hasta olduğunu vs.(Çok ciddiyim,bence çok iyi aktarılmıştı.)Hatta Yates'in(kendisinden nefret etmiştim)TV tecrübeleri işe yaramış gibi.Yani sonuç olarak bu film Christopher Columbus'unkilerden sonra en iyisiydi.En azından değişik olmuş ama tam denge alınamamış..bence izlemeye değer,filmi biraz da sinemasal açıdan yorumlayalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 07:41:03 ÖS Gönderen: BLACK Pearl »
|
|
  Bim Bam Bum...
|
|
|
ΗЬ Pяiпсе™
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Ashley Greene!
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 15, 2009, 07:39:26 ÖS » |
0
|
nem bi konu açmıştım ama burda da varmış. ben yazımı tekrarliyim  eeeevvvvveeettt filme gittim hemde ilk seansa... muhteşemdi ama beklentilerimi tam olarak karşılayamadı. oyununu 2 kere bitirdiğim için filmi önceden izlemiş gibi oldum oyun filmin inanılmaz benzeriymiş ve filmi izlerken hep trailer lar aklıma geldi. o kadar çok trailer vermişler ki bir sürü sahneyi hatırlıyodum. çoğu olaylar değiştirilmiş ya da atlanmış ama olsun! Bella'm süperdiiiii.. En çok Dumbledore'un ölüm sahnesinin olmayışına üzüldüm. Ama genel olarak film iyiydi. Şimdiden söyliyim filmin sonunda savaş mavaş beklemeyin. Çünkü savaş yok. Direk ölüm yiyenler geliyo ve Dumbledore'u silahsız bırakan Malfoyun yanına geliyolar. Dumbledore Harry'e Petrificus T. büyüsünü yapmıyor. Saklanmasını söylüyor ve Harry de alt kattan olanları izliyor. Normal Harry asla bunu yapmaz. Filme ayrı olarak eklenen kovuk sahnesi süper. Bella ve Fenrir Kovuşu mahfediyor. Tüm katları cayır cayır yanıyo kovuğunn.. Fred ve George'un dükkânı muhteşşşşşşşşşeemm. Ama ıkınmak neymiş görürsün sen yazısı yok  Bella dediğim gibi süperdii.. Harry bella ve snape'e saldırdığında bella ve snape harry'yi uçuruyorlar  bella harry'yi öldürecekken snape onu durduruyor. O karanlık lordun diyor. Neyse gerisini siz izleyin. Beni film tatmin etmedi ama güzeldi.... Hemen gidin filme  bi de ölümyiyene ruh emici diyolarrrr... çok sinir bozucu. filmde tek korktuğum yer sudan inferius çıkışıydı. başka korkunç yer yok!. Dumbledore'un ölümü insanları ağlatması gerekirdi bence bunu da yapamamışlar. en azından beni ağlatamadı!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 07:40:39 ÖS Gönderen: mr. potter`` »
|
|
PhotoShop Çalışmalarım: Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni) - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
|
|
|
Weliaht
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +187/-0
Hâla mavi..
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 15, 2009, 08:07:48 ÖS » |
0
|
Jack, Loren, Dengesiz, Bora ve Lyra ile beraber seyrettik. Film serinin en güzel filmiydi. Bir kaç sahne dışında, keşke olsaydı dediğimiz sahne de olmadı. Gayet güzel gittik, gördük, eğlendik falan. 3D için bekleyemeyip, düblajı izledik. Berbat denecek kadar kötü bir Türkçe düblajdı ama Altyazılı izlemek pek zor değil zaten.
Eksik olan sahneler için üzülenleri anlayamıyorum, zaten aylar öncesinden biliniyordu bu sahnelerin olmayacağı.
Ayrıca geniş incelemesi bu akşam anasayfada olur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 08:11:17 ÖS Gönderen: Weliaht »
|
|
|
|
|
evanna lovegood
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 15, 2009, 08:12:40 ÖS » |
0
|
eleştirilere rağmen güzel olduğunu düşünüyorum filmin gerçi ne dediğinizi pek anlamıyorum çünkü ben hp yi filmlerden takip ediyorum daha hiç kitabını okumadım o yüzden diğer filimlerdede bir sürü eksik olmasına rağmen bilmyorum ve büyük ihtimalle melez prensi izlerkende anlamıycam ama böyle daha iyi oluyo
|
|
|
|
|
|
Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir..
|
|
|
ron_herm
Kofti
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 15, 2009, 08:27:46 ÖS » |
0
|
Filmde ölüm yiyen yerine "yani dracoda bir ruh emici oldu" dyince hermonie kuzenime oha daha neler dedim  Bende kitabı daha büyük hayal etmiştim madalyonuda daire şeklindedir diye dşünmüştüm. filmin ilk 1.5 saati kötüydü efektler mükemmel olmasa berbattı derdim yani hç heyecan yktu. Yalnız Harry'nin aragogun öldüğü yerde "ha birde kıskaçları var tabi" diyip yaptığı harekete çok gldüm ayrıca ginnyle harry otururken ronun gelip bende aranıza otruyum demesi süperdi  bence asıl heyecan o gölde başladı o zombimsi şeyin -adını unuttum- harrynin kolunu tuttuğu anda yerimden sıçradım  ronla lavenderın çok öpüşme sahnesi vardı bence onların yerine ginny ile harryi koysalar daha ilgi çekici olurdu  ha birde slughorn rona iksiri doldururken ron slughorna sarılıp söylediği sözlere koptum aklıma geldikçe eklerim..  son olarak dumbledor'un cenazesinin gösterilmemesine çok üzüldüm ve mürver asa çok çok güzeldi ayrıcaaa  anka kuşunun filmin sonunda çıkardığı sesler çok garipti daha iyisini beklerdim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utkan
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 15, 2009, 09:56:17 ÖS » |
0
|
ya arkadaşlar igrenç bir film olmuş david yates bulursam öldürecem gibi yorumlar yapmayın lütfen sonuçta bir emek var beğenirseniz beğenmezseniz ama bu kadar püskürmenin anlamı yok.Kolaysa siz çekin bu filmleri.
Benim görüşüm film güzeldi son bölüm dışında 2. bölüm eğlenceliydi.Genel olarak denge iyi oturturulmuş bir filmdi aşkta vardı kıskançlıkta vardı eglencede vardı az da olsa sihirde vardı kötülükte vardı hepsi vardı ayrıca draconun hisleride çok iyi aktarıldı ayrıca bence film ne kadar farklı düzende olsa bence genel bütünlük anlamında çoğu şeyi öğrendik bence kesinlikle 5. filme göre daha iyi film olmuş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 09:57:29 ÖS Gönderen: utkan »
|
|
|
|
|
|