Kujata
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-0
A O A
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 06, 2009, 10:05:30 ÖS » |
0
|
bu oyunu sevgili arkadaşım fluffy drei ın bilgisayarında oynadım gayet basit  kendisinin yapamadığı işleri ben yaptım kıskanıo 
|
|
|
|
|
|
If you should go you should know I love you. If you should go you should know I'm here. Always be near me, guardian angel. Always be near me, there's no fear.
|
|
|
WiddLe
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 06, 2009, 11:03:38 ÖS » |
0
|
Onur sen uyuyosun ya  layn ne bir haftası ne bir günü  adana daki korsan cd ciler ücretli torrent server larını falan kullanıp, daha mininova ya, piratebay e, warez-bb ye bile düşmeden indiriyolar  kapitalizm böyle bişi bebiş  "kapital" i olan gidiyo herketen erken indiriyo, satıp kar yapıyo  güçlü olan parasıyla daha da güçleniyo  kotalı veya rapid premiumsuz adamlar da daha zayıflaşıyo  biz buna emperyalist düzen diyoruz  Bende bu şekilde düşündüm.Çünkü çıktığı gün oyun forumlarında gördüm şu an elimde linkide var ama kota problemim var.Benim gibi düşünüp oyunu indiren dvdciye ise henüz rastlayamadım malesef :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 07, 2009, 12:47:27 ÖÖ » |
0
|
bu oyunu sevgili arkadaşım fluffy drei ın bilgisayarında oynadım gayet basit  kendisinin yapamadığı işleri ben yaptım kıskanıo  bırak bu ayakları  sana iksir yapmayı öğretene kadar saç baş yoldum resmen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujata
Kofti
A O A
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 07, 2009, 01:04:30 ÖÖ » |
0
|
ben materyalist adamım büyüyle iksirle işim olmaz 
|
|
|
|
|
|
If you should go you should know I love you. If you should go you should know I'm here. Always be near me, guardian angel. Always be near me, there's no fear.
|
|
|
expel!armus
Muggle
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 21, 2009, 12:37:29 ÖÖ » |
0
|
Teşekkürler Bu Sefer EA Games İyi Yapmış Oyunu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shuvhani
Kofti
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2009, 05:49:17 ÖS » |
0
|
oyunu henüz alamadım. ancak EA games in maddi anlamda çok büyük zarar ettiğini biliyorum. bildiğim kadarıyla sebebi rakip şirketlerin piyasaya FIFA ya rakip olsun diye çıkardığı oyunların çok daha beğenilmesi.bu yüzden FIFA dan beklenen satış rakamı yakalanamadı. neyse,sanırım konu dışına çıktım;toparlayayım. dediğim gibi,oyunu inceleme fırsatım henüz olmadı.ama EA Games bence FIFAda ettiği zararı Harry Potter gibi dünya çapında büyük ilgi görebilecek bir oyunda toparlamalıdır.bu yüzden umuyorum ki oyuna özenmişlerdir.
|
|
|
|
|
|
"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 26, 2009, 06:02:29 ÖS » |
0
|
oyunu henüz alamadım. ancak EA games in maddi anlamda çok büyük zarar ettiğini biliyorum. bildiğim kadarıyla sebebi rakip şirketlerin piyasaya FIFA ya rakip olsun diye çıkardığı oyunların çok daha beğenilmesi.bu yüzden FIFA dan beklenen satış rakamı yakalanamadı. neyse,sanırım konu dışına çıktım;toparlayayım. dediğim gibi,oyunu inceleme fırsatım henüz olmadı.ama EA Games bence FIFAda ettiği zararı Harry Potter gibi dünya çapında büyük ilgi görebilecek bir oyunda toparlamalıdır.bu yüzden umuyorum ki oyuna özenmişlerdir.
hayallerini yıkmak gibi olmasın ama yine beklentilerin çok altında kalan bir oyun geldi EA den 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WolverineTR
»» Chudley Cannons « «
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 27, 2009, 12:02:23 ÖÖ » |
0
|
İnceleme çok doğru konuşmuş grafikler pek tatmin edici değildi gerçekten ve karakterlerde gerçeğe çok uzak olmuş dedikleri gibi.Harry Kuşum Aydın gibi koşuyordu 
|
|
|
|
|
|
- R.I.P Albus Dumbledore -
|
|
|
shuvhani
Kofti
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2009, 05:09:14 ÖS » |
0
|
Oyunu iki gün önce aldım. Öncelikle kötü eleştirilerden başlamak istiyorum: Grafikler kötüydü. Yani grafik kalitesi bence Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nınki kadardı. Çok daha iyisini beklerdim. Ayrıca seslendirmeler de çok kötüydü. (Hele ki Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı düşünürsek- Oyuncular birebir seslendirmişti oyunu. ) Hadi Ron neyse, idare ediyordu da; Hermonie ve Harry'nin seslendirmesi olmamıştı. Bir de oyun bana kısa geldi. Onun haricinde iksir yapma bölümünde filan çok eğlendim. Ron'un aşk iksirinin tesiri altındaki hali, Harry'nin Felix Felicis etkisindeki hali de işlenmiş. O kısımlar da hoştu. Eğlendim. Ama şunu söylemeliyim ki, oyun beklentinin altında.
|
|
|
|
|
|
"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."
|
|
|
Bqturay
Evannaaaa <3 Helenaaaa <3
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 03, 2009, 04:15:36 ÖS » |
0
|
oyunu yapanlara şimdi haksızlık etmeyin arkadaşlar. oyun gayet güzel. yani en azından en güzel harry potter oyunu
|
|
|
|
|
|
 3S -------> Severus Snape Stayla 
|
|
|
Loren_Summers
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +42/-0
.::In the end I'll win::.
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 05, 2009, 11:00:22 ÖS » |
0
|
Oyunu oynadım ve açıkcası puanlamam gerekirse 10 üzerinden 4 gibi bir şey derim. Hemen bitti zaten anlayamadım, oldukça kolay tutmuşlar, herhangi bir heyecan da yakalayamadım. Aman aman bir gizem de yok oyunda, sadece alın oynayın, vakit geçsin falan... Harry Potter oyunları içinde daha iyileri vardı açıkcası. Fazla bir şey bekleyenler için hayal kırıklığı çünkü oyuna daha yeni ısınmışken bitecek. Hiç mi keyif vermedi? Vermedi dersem yalan olur ama tabii 10 üzerinden 4 lük bir keyifti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niki
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +19/-1
always..
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 25, 2009, 11:12:01 ÖÖ » |
0
|
Zaman zaman oldukça sıkıcı olmasının yanında azıcık da olsa eğlenceliydi. Sonuç olarak oynayın fakat beğenmeniz garanti değil. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
theboywholived
Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 01, 2010, 09:57:08 ÖÖ » |
0
|
ölüm yadigarlarının oyuunu güzel olacak gibi bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydoruk
Muggle
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2010, 04:45:04 ÖS » |
0
|
ben bir görevdeyim ve tüm hogwars hani topluyoruz ya halının üstündede var ama ctrl ye basıp sol mausa basıp zıplamıyor nasıl oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydoruk
Muggle