Dr.Thame Dummee
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +189/-0
Ne Gelir Elden?
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 04, 2010, 12:08:36 ÖÖ » |
0
|
Filmi bence çok kötüydü ama sanırım seri güzel. Çünkü kitaplarını okuyan birisinden de öyle duydum, burada da Darly öyle diyorsa, öyledir. Yaz tatilinde okunulacaklar arasındasın Percy Jackson.
|
|
|
|
|
|
 Dr. Thame Dummee
Ne derler bilirsiniz, insan hep kendi için iyi olanı yapmaz. Bazen en kötüsünü de yapar, aklındaki o tuhaf sesi dinler. Ve birden geç kaldığınızı anlarsınız çünkü o yanlış sestir. Aşk size bunu yaptırabilir.
|
|
|
annabeth-
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 04, 2010, 08:43:59 ÖÖ » |
0
|
Gözüm kapalı önerebileceğimbir seri.  Tamamen katılıyorum Hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan biri. Süper!
|
|
|
|
|
|
Ayıq oLun $héqéRLér
|
|
|
Rami~
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
~William Murdoch~
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 04, 2010, 04:25:45 ÖS » |
0
|
sevgili kanksım doğacan sayesinde tanıdığım kitap serisine bayıldım ayrıca annabeth- tam bir percy hastası
|
|
|
|
|
|
William MurdochNo secrets . Only answers
|
|
|
utkan
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 09, 2010, 11:52:50 ÖS » |
0
|
Klasık devam etti bir film kitaptakı duyguları yine yansıtamadı kitapı okuyan herkes Luke sinir olmuştur ama filmde hiç öyle bir his geçmedi içimden onun dışından serinin devamı gelecekse film olarak nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.Tamam anlıyorum kitaptakı her şeyi değiştiremezler ama filmde kitapdakı bütün ayrıntıları değiştirmişler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
james and lily

|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 15, 2010, 01:39:04 ÖS » |
0
|
Filmle kitap çok farklıydı.Seri gerçekten güzel .Herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asia-lauren
Daring+Nerve+Loyality=Gryffindor.
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 22, 2010, 09:45:40 ÖS » |
0
|
Bayılırım!...
|
|
|
|
|
|
Proud to be their son. Proud to be a Gryffindor. .Ve Gryffindor.
|
|
|
gred_forge
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 23, 2010, 11:54:23 ÖÖ » |
0
|
bütün seri 5 günde bitti harika bir seri çok akıcı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cankutpotter

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Ben bir byb yazarıyım!
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 29, 2010, 02:41:05 ÖS » |
0
|
Dün seriyi bitirdim. Harika! Muhteşem! Ama devamı gelecekmiş zaten. Olimpos'un kahramanları, ekimde abd'de çıkıyomuş. Ha bide unutmadan Rick Riordan, Kane Günceleri isimli yeni bi seri çıkarıyor. Bu seri de mısır mitolojisini anlatıyor.
|
|
|
|
|
|
Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın! "Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!" merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
|
|
|
annabeth-

|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 29, 2010, 09:36:25 ÖS » |
0
|
filmle kitap birbirinden bağımsız film bambaşka bir kitap olup çıkmış yha
|
|
|
|
|
|
Ayıq oLun $héqéRLér
|
|
|
annabeth-

|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 29, 2010, 09:38:41 ÖS » |
0
|
Okuduğum ilk üçn kitabı göz önünde bulundurursak, uzun yıllar unutamayacağımı net bir şekilde dile getirebilirim. İnsanda kendisini tekrar tekrar okutma hissi uyandıran bu serinin 4. kitabı bu aylarda Doğan Egmont'tan satışa sunulacak.
Uzun zamandır ilk defa bir serinin devam kitabını "böylesine" bir heyecan ile bekliyorum. Çocuk kitabı şeklinde görenlerin, kitabı biraz okumaya başladıktan sonra ne kadar yanıldıklarını göreceklerinden eminim. Ki seri, çocuk kitabı imajından çok daha fazlasını kurgusunun harikalığıyla göstermeyi başarıyor bence 3. kitapta.
Önümüzdeki yıllarda ilk kitabı(Şimşek Hırsızı)'nın filmi de çekicelekti. (2010 ya da 11 tam anımsayamadım). İşte o zaman gerçek popüleritesine ulaşacağına inanıyorum.
Neredeyse bir "Harry Potter" tadını aldım diyebilirim. Ki bence bu tadı verebilen kitap sayısı ÇOK sınırlıdır.
Okumakta çekincesi olan herkese, şiddetle öneriyorum bu seriyi. Pişman kalmayacaksınız!
Süper bir şekilde dile getirmişsin. Edit : Yorum yazarken lütfen yazım ve noktalama işaretlerine dikkat edelim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2010, 09:22:48 ÖS Gönderen: CeLebrindaL »
|
|
Ayıq oLun $héqéRLér
|
|
|
Legend
Kofti
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 03, 2010, 01:10:13 ÖS » |
0
|
Kitapları okumadım çünkü kitapları okuyunca işin sırrı gidiyor.Fazla hevesleniyorsun " acaba nasıl yapcaklar?" diye Eğer beklediğin gibi çıkmazsa hayal kırıklığı oluyor. Filmi çok güzel ama sanırsam kitapta çocuklar 11 - 12 yaşındaymış . Ben filmi beğendim türkçe dublajı harikaydı.Ama duyduğuma göre 2. film baya geç çıkıyormuş :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aquila
Kazan Pastası Puanı +1/-0
Everybody Lies
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 10, 2010, 12:23:25 ÖS » |
0
|
Kuzenimden şans eseri görerek aldığım ve bayılarak okuduğum ilk kitabın ardından bu seriye bağlandım. Dün bitti malesef bitirirken çok üzüldüm. Çünkü sadece bazı kitaplar beni içine alabilmişti ve bu da o kitaplardan biriydi. O dünyadan çıkmak çok zordu... Mısır mitolojisiyle ilgili kitabını bekliyorum artık eminim o da süper olacaktır 
|
|
|
|
|
|
Yok edilmesi gereken son düşman, ölümdür.
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 14, 2010, 08:36:05 ÖS » |
0
|
İlk kitabı pek hoşuma gitmese de 2.den itibaren bağlandım seriye.  . Mutlaka okumalısınız; ama biraz mitoloji bilgisi lazım. Mitolojik, fantastik hari bir seri... 
|
|
|
|
|
|
 Malfoy Family
|
|
|
bbanub
Her yer karanlık; ama her yer gece değil daha.
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 18, 2010, 11:43:48 ÖÖ » |
0
|
Ben bu seriyi çok seviyorum  Çok çabuk bitiyor, akıp gidiyor  Titan'ın lanetini çok merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Heyhat! Her zaman, tam manasıyla iyileştirilemeyen yaralar olmuştur. (Gandalf) Lakin hem Gölge’yi hem Yüzük’ü reddettikten sonra son sınavda yıkılmayalım. Hüzünle gitmeliyiz; ama yeisle değil. Bak! Sonsuza kadar Dünya’nın döngülerine bağlı değiliz ve ötesinde hatıradan fazlası var. Elveda!
|
|
|
Branwen

Kazan Pastası Puanı +11/-0
Geri dönmek güzel şey. Mitoloji candır.
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 28, 2010, 11:54:44 ÖÖ » |
0
|
Bence gayet iyi bir seri. En azından orjinal. Mitoloji konusunu işlemesi ise ayrı bir güzellik. İlk 5 kitabı bittirdim. İkinci bir seri olucak sanırım. Var mı böyle bir şey ?
|
|
|
|
|
|
Evet ben The Beatles ve The Simpsons severim çok.
|
|
|
|