black_helen
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 25, 2010, 04:54:20 ÖS » |
0
|
Ayrıca Şubatın 12'sinde ilk kitabın filmi çıkacak. Öneriyorum..
|
|
|
|
|
|
 I was slipping away, thats what it felt like. Life was leaving me, but I wasnt afraid. Then I remembered there was something I was meant to do, somewhere I was meant to be
|
|
|
ALBUSARMANDOPOTTER
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Bir tanrının oğlu olmak onur mu? Lanet mi?
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 11, 2010, 10:48:35 ÖS » |
0
|
Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı Türkiye Vizyon Tarihi 19 Şubat 2010 Gösterim tarihi : 19 Şubat 2010 Yönetmen : Chris Columbus (HP nin ilk iki filminin yönetmeni) Oyuncular : Logan Lerman , Uma Thurman , Rosario Dawson Senaryo : Rick Riordan, Craig Titley Müzik : Christophe Beck Görüntü yön. : Stephen Goldblatt Tür : Fantastik, Bilimkurgu Süre : Yapım yılı : 2010 Ülke : ABD / Kanada Dağıtıcı : Tiglon Bu arada kitabı her yerde arıyorum ama hepsinde stokta yok diyorlar kafayı yemek üzereyim http://www.foxinternational.com/percyjackson/dates/http://www.facebook.com/officialpercyjacksonmoviehttp://www.percyjacksonthemovie.com/
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2010, 10:56:47 ÖS Gönderen: ALBUSARMANDOPOTTER »
|
|
 Gerçek dostluk,asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep Şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara On Dörtler Konseyi 3.Aile Gryffindor Soyu Albus Armando Potter Cecillia_Lily'nin (Meltem'in) Ölümsüz Eseri Muteşem ikiz 4 sezon tamamı
|
|
|
wildgirl_3
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 17, 2010, 06:52:34 ÖS » |
0
|
Ewet benim bir arkadaşım da bana öneriyor; Filmini izlemeye gideceğiz:)
|
|
|
|
|
|
Takma hiçbirşeyi kafana; Hayatı dilediğin gibi yaşa!
|
|
|
hested
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +24/-4
Joker Mix
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2010, 06:53:19 ÖS » |
0
|
Olimpos dedin mi pit10,betayı biliriz biz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
black_helen
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 21, 2010, 12:45:04 ÖS » |
0
|
Evet Su'cum annemle anlaştım Cuma günü antremandan sonra birlikte gideriz filme
|
|
|
|
|
|
 I was slipping away, thats what it felt like. Life was leaving me, but I wasnt afraid. Then I remembered there was something I was meant to do, somewhere I was meant to be
|
|
|
wildgirl_3
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2010, 07:22:08 ÖS » |
0
|
Evet Su'cum annemle anlaştım Cuma günü antremandan sonra birlikte gideriz filme
Süpersin Beyza'cım O zaman hemen cuma olsun diyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cankutpotter

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Ben bir byb yazarıyım!
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 21, 2010, 12:12:33 ÖÖ » |
0
|
Filmini izledim, şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada, madem Biz bu seriyi biliyoruz, neden bu seri hakkında bir forum yok? Bence bu seri hakkında da bir forum açılmalı. Böylece daha rahat konuşabiliriz.
|
|
|
|
|
|
Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın! "Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!" merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
|
|
|
wildgirl_3
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 21, 2010, 08:31:37 ÖS » |
0
|
Filmini izledim, şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada, madem Biz bu seriyi biliyoruz, neden bu seri hakkında bir forum yok? Bence bu seri hakkında da bir forum açılmalı. Böylece daha rahat konuşabiliriz.
İyi fikir, birisi açsın, gerisini biz hallederiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evanna lovegood

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 29, 2010, 11:10:05 ÖS » |
0
|
Ben daha kitabı okumadım zaten hp'yi de okumadım ama  filmi çok güzel ben zaten Yunan Mitolojisi'ne hep bir ilgi duymuştum biraz farklı olsa da burda da çok güzel bir kurgu var güzel bir seri .
|
|
|
|
|
|
Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir..
|
|
|
esruduk
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +19/-0
BYB yorumcu üye :)
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2010, 08:03:48 ÖÖ » |
0
|
Bir arkadaşımda ilk 3 kitabı vardı, o da bizdendir -HP hayranı yani  - çok önerdi ama başlarsam bırakamam diye korkuyorum Eğer arkadaşlarımızın söylediği gibi çok sürükleyiciyse ben başlamayı biraz daha erteleyeyim en iyisi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artemis Ψ

Kazan Pastası Puanı +2/-0
Be safe :(
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 14, 2010, 03:47:44 ÖS » |
0
|
bu seride birde melez dosyaları var yeni çıktı
|
|
|
|
|
|
Be could have had it all Rolling in the deep You had my heart and soul And you played it To the beat... "Adele"
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2010, 07:19:16 ÖS » |
0
|
mit lere bayılırım.mitolojik tanrılar filan hepsini severim bunlarla ilgili bir araştırmam bile var. 7-8 sayfalık yarım bir araştırma.... ben tarihin bu yanını seviyorum.. esfanevi mitler hepsi süper....
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
Soul Of Potter
Muggle
Yes! I'm Soul Of Potter!
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 22, 2010, 06:17:40 ÖS » |
0
|
Hayatımda okuduğum en güzel serilerden biriydi.Herkese öneririm.5. kitap son kitap ama Rick Riordan yeni bir seri çıkartacak.Melez Kampı ile ilgili.Hatta ilk kitabın adı "The Lost Hero" yani "Kayıp Kahraman" yine Percy falan olacakmış ama asıl kahramanlar başkaları olacakmış.Yani asıl kahramanlar onlara danışmaya falan gideceklermiş.Ve konusuda Son Olimposlu'nun sonund Rachel'ın söylediği kehanet...
|
|
|
|
|
|
Try Again,Fail Again,Fail Better...
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2010, 10:18:53 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
cankutpotter

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Ben bir byb yazarıyım!
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 24, 2010, 07:33:21 ÖS » |
0
|
Henüz okuyamadım Ama okuyacağım. Başka sitelerde film ve kitap arasında çok fark olduğunu ve bu yüzden filmin kötü olduğunu söylüyorlar. Acaba bu konuda bir şey söyleyebilir misiniz? Bu arada şu alt forum meselesini konuşsak?
|
|
|
|
|
|
Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın! "Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!" merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
|
|
|
|