miss poem
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +5/-0
** Eurovision Song Concest**
|
 |
« : Şubat 27, 2009, 06:55:37 ÖS » |
0
|
Bildiğimiz gibi,7. kitapta harry diriltme taşını ormana atmıştı. Neden? Çünkü sevgilisini dirilten peverell kardeşlerden biri,onun ruhu gidip gelince mi ne intihar etmişti... lily,James,Sirius,Remus,Tonks,Fred,deligöz,Cedric...Hepsi geri gelebilirdi...Harry yıllardır özlemini çektiği geri gelmeleri için herşeyi yapabileceği yukarıdaki isimler için neden şansını denememiş ki?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NothinG

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Dünya'nın İçine Girdim Yha!!!
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2009, 07:01:23 ÖS » |
0
|
arkadaşım sadece ruhları yanına gelir hiç bir nesne ölüleri tam olarak geri getiremez ve harry onların geri gelmekten mutlu olmayacaklarını düşündüğü için attı diyorum ben kanımca
|
|
|
|
|
|
Without you, I'm Nothing
|
|
|
ΗЬ Pяiпсе™

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Ashley Greene!
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2009, 07:40:30 ÖS » |
0
|
kitapta da denilio zaten insanlar geri getirilemez ruhları da zaten ölü gibi olur.. harry nornal olarak onların öyle geri gelmesini istemedi..
|
|
|
|
|
|
PhotoShop Çalışmalarım: Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni) - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
|
|
|
Can_Black
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +12/-0
# el Comandante
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2009, 01:10:26 ÖS » |
0
|
evet... mesela biri sen öldükten sonra ( Allah korusun  ) ruhunu geri getirse seni ait olmadığın bir dünyaya zorla getirse bu kişi oğlun yada vaftiz oğlun veya arkadaşın olsa mutlu olurmuydun....
|
|
|
|
|
|
 Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama İkincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. ...Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla, Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım. Bir şansım daha olsaydı eğer...
Arjantin ~ 1985
|
|
|
Igor Karkaroff
Seyit Fidan
Lord
Kazan Pastası Puanı +55/-0
Buğulu camlara yazdık adını.
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2009, 06:05:55 ÖS » |
0
|
Zaten 2.Kardeş sevdiği kızı tam olarak getiremediği için onun hasretinden intihar etti. Yani tam olarak kızı geri getiremedi Harry'nin de böyle bişey yapması imkansız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BraVeHeaRT

Kazan Pastası Puanı +15/-0
Harry Potter ve Ölüm Saati
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 28, 2009, 06:15:35 ÖS » |
0
|
Ayrıca öleceğini düşünüyordu ve Hortkuluk olmasa zaten ölecekti.Onları Dünya'ya çağıracağına, kendisi gitti yanlarına hesabı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss poem

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2009, 07:50:30 ÖS » |
0
|
evet... mesela biri sen öldükten sonra ( Allah korusun  ) ruhunu geri getirse seni ait olmadığın bir dünyaya zorla getirse bu kişi oğlun yada vaftiz oğlun veya arkadaşın olsa mutlu olurmuydun.... Belkide olurdum  Beni biri ait olmasamda çağırdıkları için... Ayrıca öleceğini düşünüyordu ve Hortkuluk olmasa zaten ölecekti.Onları Dünya'ya çağıracağına, kendisi gitti yanlarına hesabı.  Zaten 2.Kardeş sevdiği kızı tam olarak getiremediği için onun hasretinden intihar etti. Yani tam olarak kızı geri getiremedi Harry'nin de böyle bişey yapması imkansız..
Ama yinede ailesini çok özlüyordu,bir anlık bile olsa,şeytn onu dürtmedi mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can_Black

Kazan Pastası Puanı +12/-0
# el Comandante
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2009, 11:32:30 ÖS » |
0
|
Çocuk temiz kalpli belki bide şöyle düşün ölmüş bir sevdiğin o alemde öldürtme taşı ile seni çağırsa ne yapardın 
|
|
|
|
|
|
 Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama İkincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. ...Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla, Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım. Bir şansım daha olsaydı eğer...
Arjantin ~ 1985
|
|
|
Rosier

Kazan Pastası Puanı +3/-2
"You will lose everything"
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 12, 2009, 04:34:29 ÖS » |
0
|
Ayrıca öleceğini düşünüyordu ve Hortkuluk olmasa zaten ölecekti.Onları Dünya'ya çağıracağına, kendisi gitti yanlarına hesabı.  aynen sana katılıyorum
|
|
|
|
|
|
iyilik veya kötülük yoktur sadece güç ve onu elde edemeyecek kadar zayıf olanlar vardır... KARANLIK LORD....
hiç kimsenin bilmediği bir yeri bulmak için önce kaybolmak gerekir..... Cpt:BARBOSSA.....
|
|
|
miss poem

|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2009, 07:34:13 ÖS » |
0
|
Çocuk temiz kalpli belki bide şöyle düşün ölmüş bir sevdiğin o alemde öldürtme taşı ile seni çağırsa ne yapardın  bu sefer farklı işte  Beni özleyip,intihar edeceği için üzülürdüm... Diriltme taşını atmakla iyi yapmış,sanırım haklısınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mss PotteR
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
R/Hr
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2009, 08:30:41 ÖS » |
0
|
kitapta da denilio zaten insanlar geri getirilemez ruhları da zaten ölü gibi olur.. harry nornal olarak onların öyle geri gelmesini istemedi..
evet çok açık bencede kitapta dio
|
|
|
|
|
|
♥♥♥
R/Hr
|
|
|
utku1
Kazan Pastası Puanı +1/-0
alice seni çooook seviyorum
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2009, 10:47:30 ÖÖ » |
0
|
harrt taşı atmadıki bayılınca taş elinden düştü sonrada geri almak istemedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fgweasley
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 10, 2009, 08:23:04 ÖS » |
0
|
harrt taşı atmadıki bayılınca taş elinden düştü sonrada geri almak istemedi
hayır taşı yere attı, ondan sonra gidip voldemort ile yüzleşti Ayrıca öleceğini düşünüyordu ve Hortkuluk olmasa zaten ölecekti.Onları Dünya'ya çağıracağına, kendisi gitti yanlarına hesabı.  katılıyorum. dumbledore la konuştuktan sonra da geri almak istemezdi
|
|
|
|
|
|
To be or not to be. That is the question
|
|
|
giray
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2009, 08:44:13 ÖS » |
0
|
iyi de arkadaşlar lütfen saçmalamayın!Orada Harry atmadı ki düşürdü.Hatta bunu daha sonra Dumbledore sorunca far etti!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_luna
Muggle
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 09, 2010, 08:10:31 ÖS » |
0
|
Hayır, taşı Voldemort'la yüzleşirken elinden düşürdü. Bir daha da geri almaya dönmedi.
"Anlaşılan... yanılmışım," dedi Voldemort. "Yanılmadın." Harry elinden geldiği kadar yüksek sesle, elinden geldiği kadar güçlü bir şekilde konuşmuştu: sesinin korkuyormuş gibi çıkmasını istemiyordu. Diriltme Taşı uyuşmuş parmaklarının arasından kaydı ve gözünün ucuyla, o ateşe doğru adım atarken annesiyle babasının, Sirius ve Lupin'in yok olduklarını gördü. O anda Voldemort'tan başka kimsenin önemi yokmuş gibi geliyordu. Sadece ikisi vardı.
kitapta aynen böyle geçiyo.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2010, 08:11:34 ÖS Gönderen: damla_luna »
|
|
|
|
|
|