melez-prens
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« : Şubat 23, 2009, 09:56:06 ÖS » |
0
|
Geçen sene çıkan Star Wars filmi Star Wars The Clone Wars le tüm star wars severler sinemalara doluşmuştu.Bu film bölüm 2 ile bölüm 3 arasında geçen olayları anlatıyor.Ayrıca daha önce hiç görülmemiş Star Wars karakterleride filmde yer alıyor.Gelelim konumuza.Bu film bölüm 2 ile bölüm 3 arasını anlatmak için yeterli olmadığını düşünen ve heyecanı daha fazla arttırmak isteyen yapımcılar Clon Wars'ı anime'e çevirmeye karar verdiler.Bölümler Cartoon Network'te türkçre olarak yayımlanıyor.Bölümlerin saatleri aşağıda Cumartesi 21:00 Pazar 16:00 Çarşamba:18:05 Daha fazla bilgi almak için www.cartoonnetwork.com ' a girin. Eğer olurda birkaç bölüm kaçırdım diye üzülürseniz üzülmenize gerek yok.Çünkü vereceğim adresten bölümleri rahat rahat seyredebilirsiniz.İndirmenizede gerek yok. http://www.animefreak.tv/watch/star-wars-clone-wars-online-free
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryPotter7

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Bir Efsanenin Sonu..:)
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2009, 06:11:55 ÖS » |
0
|
evt biliyordum ben bunu izlemeye başladım 2 bölüm kaçırdım onları verdiğin adresten bakıcam paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert

Supernatural
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2009, 06:44:23 ÖS » |
0
|
ewt yha 2 haftadır soluksuz seyrediyorum süper bence herkesss seyretsinnnnnnnnnnnnn 
|
|
|
|
|
|
---Mazide kalmış izler nasıl bulunur yeniden? Nasıl devam edersiniz artık yüreğinizde geri dönüşü olmadığını anlamaya başlayınca. Zamanın merhem olamayacağı yaralar vardır. Hele bazısı çok derindir, iz bıraır.---
|
|
|
melez-prens

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2009, 07:44:03 ÖS » |
0
|
yakında inşallah bölüm 3ünde anime'ini çıkarırlar.Bazı star wars filmlerinde star wars evrenindeki bazı karakterler anlatılmamış bu yüzden anime olarak seyretmek daha çok hoşumuza gider
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AvengeR VendeTTa
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +7/-3
Sinirlendirirseniz, giderimizi yaparız gideriz de
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2010, 10:54:22 ÖS » |
0
|
Ben 2. sezonu bitirdimBütün bölümler Flash Belleğimde saklı.3. sezonun nete düşmesini bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
'O' benim herşeyimm♥ 'O' benim bitanem ♥ 'O' benim hayatım ♥ 'O' benim nefesimm♥ 'O' benim kalbimm♥ 'O' benim canımm ♥ 'O' benim kanımm ♥ 'O' benim dünyam ♥ 'O' benim varımm ~ yoğumm .♥ 'O' benim ömrümm ♥ 'O' benim gerçeğim..♥ 'O' Camenta. ♥ ♥ ♥
Birkan♥~♥Irmak
|
|
|
bbanub
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Her yer karanlık; ama her yer gece değil daha.
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2010, 02:14:29 ÖS » |
0
|
Star Wars'ın anime olması daha güzel oldu  Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Heyhat! Her zaman, tam manasıyla iyileştirilemeyen yaralar olmuştur. (Gandalf) Lakin hem Gölge’yi hem Yüzük’ü reddettikten sonra son sınavda yıkılmayalım. Hüzünle gitmeliyiz; ama yeisle değil. Bak! Sonsuza kadar Dünya’nın döngülerine bağlı değiliz ve ötesinde hatıradan fazlası var. Elveda!
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2010, 08:58:57 ÖS » |
0
|
Anime değil animasyon =P Arada fark var arkadaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anakin_Ahsoka

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Я люблю тебя
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2011, 01:31:50 ÖS » |
0
|
Ben 3.sezonundayım.Olaylar orjinal Star Wars'a dönmeye başladı ama yinede Süper.Sonuçta Star Wars değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AvengeR VendeTTa

|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2011, 02:03:43 ÖS » |
0
|
Ben 3.sezonundayım.Olaylar orjinal Star Wars'a dönmeye başladı ama yinede Süper.Sonuçta Star Wars değil mi  Bende 3. sezon 14. bölümdeyim ama artık izleyesim yok.5-6 bölümdür ışın kılıcı görmedik abi.
|
|
|
|
|
|
'O' benim herşeyimm♥ 'O' benim bitanem ♥ 'O' benim hayatım ♥ 'O' benim nefesimm♥ 'O' benim kalbimm♥ 'O' benim canımm ♥ 'O' benim kanımm ♥ 'O' benim dünyam ♥ 'O' benim varımm ~ yoğumm .♥ 'O' benim ömrümm ♥ 'O' benim gerçeğim..♥ 'O' Camenta. ♥ ♥ ♥
Birkan♥~♥Irmak
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2011, 03:40:34 ÖS » |
0
|
14. bölümdesin ve neşelenmedin mi? 13 ve 14 en muhteşem bölümlerinden! 15 ise favorim. 15in sonu özellikle çok karizma... O yüzden izlemeye devam et...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AvengeR VendeTTa

|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2011, 05:11:47 ÖS » |
0
|
14. bölümdesin ve neşelenmedin mi? 13 ve 14 en muhteşem bölümlerinden! 15 ise favorim. 15in sonu özellikle çok karizma... O yüzden izlemeye devam et...
Işın kılıcı var mı? Varsa izleyeceğim.Bıktım politik olaylardan. 
|
|
|
|
|
|
Birkan♥~♥Irmak
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2011, 07:18:40 ÖS » |
0
|
Bende bıktımda, ışın kılıcından fazlası var. Cadılar, Kont Dooku ve avatarın force kullanan versiyonu var =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anakin_Ahsoka

Я люблю тебя
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 11, 2011, 08:31:48 ÖS » |
0
|
Ben 3.sezonundayım.Olaylar orjinal Star Wars'a dönmeye başladı ama yinede Süper.Sonuçta Star Wars değil mi  Bende 3. sezon 14. bölümdeyim ama artık izleyesim yok.5-6 bölümdür ışın kılıcı görmedik abi. 16.Bölüm çok güzeldi benim görüşüm.Olaylar falan beni etkiledi. Bu arada küçük bir Not: 17.bölüm verilen bilgilere 11 şubatta yayınlanacak ama çeviriler ne kadar sürer bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anakin_Ahsoka

Я люблю тебя
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 11, 2011, 08:32:57 ÖS » |
0
|
Ben 16.Bölümü çok beğenmiştim.Şiddetle tavsiye ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harryandginny