-Aysin-
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
Emre Aydın (L) Biriciğim!
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 04, 2009, 11:35:03 ÖÖ » |
0
|
Dumbledore'un hiç alakası yok. Cedric'in öleceğini bilemezlerdi, hem de ateş kadehine isim koyarak bunu göze aldılar. Ayrıca zaten kurallara karşı gelemezlerdi.
Katılmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acceptus
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +21/-1
Toastieeeeeee!! :P
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2009, 01:25:26 ÖS » |
0
|
Dumbledore'un hiç ama hiçbir suçu yok... Ateş kadehine isim atmak, benim bildiğim bir nevi yemin gibi, adın çıkınca geri dönüşün yok, katılmak zorundasın. Dumbledore'un elinden gelseydi onu zaten yarışmaya sokmazdı. Zaten kim bilebilirdiki, yerine annesi geçmiş bir ölüm yiyenin Moddy'ye dönüşüp, kupayı anahtar yapacağını... Ayrıca kadehe adını atmak zaten ölümü göze, almak... Ölünce neden o kadar şaşırıyorlar orasını hala daha anlamış da değilim... >Teşükkürler (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
voldemort_eren
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 07, 2009, 04:33:44 ÖS » |
0
|
bencede dumbledoreun bi etkisi yok. hem zaten harryi de zorla girdi bu turnuvaya hem ateş kadehi faktörü var hemde cedric kendi isteğiyle girdiği zaman ölümde dahil bir sürü olasılığı kabul etmiş oluyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddy Krueger

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2010, 05:05:24 ÖS » |
0
|
Dumb. izin vermediki Barty Crouch izin verdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryBuki
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 23, 2010, 05:12:30 ÖS » |
0
|
bencede dumbledoreun bi etkisi yok. hem zaten harryi de zorla girdi bu turnuvaya hem ateş kadehi faktörü var hemde cedric kendi isteğiyle girdiği zaman ölümde dahil bir sürü olasılığı kabul etmiş oluyo.
Dumb. izin vermediki Barty Crouch izin verdi
İşte doğru cevaplar bunlar bence. 
|
|
|
|
|
|
Sadece Masum Bir Duygu ♥Just A Innocent Emotion ♥
|
|
|
JameSirius
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-0
Yerım senı^^
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2010, 05:27:44 ÖS » |
0
|
Bence engel olma anlamında söyledi arkadaş.  Engel olmaya çalıştı ama kurallar katılmasını zorunlu kıldı. Dumbledore'un yapabileceği tek şey Harry'i turnuvada korumak olabilirdi  Evet. Dumbledore'nin Cedric'in ölümünde ir suçu olduğunu düşünmüyorum P:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G@y£

Allahım Baştan Yarat Beni Yine Seveyim Kendimi
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 13, 2010, 01:35:00 ÖS » |
0
|
Aslında olayın Dumbledore ile uzaktan yakından bir alakası yok.Her şey Sihir Bakanlığının elinde ve eğer sen de hatırlıyorsan Sihir Bakanı Ateş Kadehinin sözleşmesinin bağlayıcı mı ne olduğunu söylemişti ve Harry ' nin turnuvaya katılmasını sağlamıştı.Yani Sihir Bakanı izin verdiği için daha doğrusu Ateş Kadehinin sözleşmesinin bağlayıcı olduğu için Harry turnuvaya katılmıştı. Bundan dolayı Cedric ' in ölümünden Dumbledore ' yi kimse suçlayamaz.
|
|
|
|
|
|
--- G@Y€ --- !R€M --- !!! öLüMüNe KaNkAyIz !!!
|
|
|
bbanub
Her yer karanlık; ama her yer gece değil daha.
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 13, 2010, 03:17:53 ÖS » |
0
|
Ateş kadehi ile anlaşma yapıldımı geri dönülemez dediler.
|
|
|
|
|
|
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Heyhat! Her zaman, tam manasıyla iyileştirilemeyen yaralar olmuştur. (Gandalf) Lakin hem Gölge’yi hem Yüzük’ü reddettikten sonra son sınavda yıkılmayalım. Hüzünle gitmeliyiz; ama yeisle değil. Bak! Sonsuza kadar Dünya’nın döngülerine bağlı değiliz ve ötesinde hatıradan fazlası var. Elveda!
|
|
|
Pesnap
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +76/-1
Seni unutmayacağız, Prens...
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 13, 2010, 04:41:02 ÖS » |
0
|
Bunun Albus Dumbledor'la da Barty Crouch'la da bir ilgisi yok. Ates Kadehi'nin baglayiciligi var mesele bu. Kadeh, Harry'i kabul etti (tabii ki yasi kucuktu ama sonucta sahte Moody, Karkaroff'a buyu yapmisti. Yani hile var.) ki isin icinde hile olsa bile Kadeh'in baglayici anlasmasina itiraz edemezsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayley J.S
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-1
_Hayley James Scoot_
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 17, 2010, 04:31:14 ÖS » |
0
|
Dumbledor' la bir ilgisi yoktu bence. Sadece onu daha çok koruyabilirdi o kadar. Cedric' e yazık oldu  Seviyordum o çocuğu : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GryGirl
Kofti
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 04, 2010, 02:11:05 ÖS » |
0
|
O olmasa bu olmazdı diye derinlere inersek olmaz ki canım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herakles

Kazan Pastası Puanı +0/-2
007ibrahim'den Herakles'e
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 05, 2010, 04:21:38 ÖS » |
0
|
bence tamamen Harry'nin suçu, git al kupayı işte. Ne diye ölüme getiriyon çocuğu. Çok iyi biriydi, mekanı cennet olsun 
|
|
|
|
|
|
 BYB yazarı
|
|
|
james potter ~
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 22, 2010, 04:31:10 ÖS » |
0
|
bu turnuvanın kurallarına göre kadehten çıkan isimler turnuvaya katılmak zorunda ve herkes bunu kabul etmek zorunda O yüzden itirazlar olsa da kurallar ortada olduğu için 4.isim olarak harry de katıldı. yorumları okumadım daha önceden birisi bunu yazdıysa kusuruma bakmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anabelle
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +5/-0
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 27, 2011, 01:29:15 ÖS » |
0
|
Harry'nin turnuvaya katılıp katılmaması Albus'un elinde olan bir şey değildi. Kaldı ki,Harry'nin her zaman söylediği gibi Cedric'in tek suçu yanlış zamanda yanlış yerde olmasıydı.
|
|
|
|
|
|
M ∞
O benim ruhum! O benim her şeyim! O benim aşkım, sevgilim, nefesim, dünyam, evrenim, ustam, öğretmenim, O, aşkların en mükemmeli. Bu dünyaya gelmiş en harika şey o! O benim yaşama sebebim, hayatımın tek anlamı! O benim kalbim, o benim geleceğim...
|
|
|
'Albus
Çevirmen & RPG Sorumlusu
Kategori Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +113/-1
*
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 27, 2011, 01:30:50 ÖS » |
0
|
Harry'nin turnuvaya katılıp katılmaması Albus'un elinde olan bir şey değildi. Kaldı ki,Harry'nin her zaman söylediği gibi Cedric'in tek suçu yanlış zamanda yanlış yerde olmasıydı.
Kesinlikle katılıyorum, bu cevabın ardından bana söyleyecek bir şey kalmaz. Boşu boşuna Dumby'cimi suçlamayın. 
|
|
|
|
|
|
"I am a soldier to my own emptiness, I'm a winner."

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
|
|
|
|