sahne hiç de beklediğim gibi değildi, sanki yer verelim de bitsin gitsin, hayranlar da çok konuşmasın diye çekilmiş izlenimine kapıldım ben.
Oysa Snape'in Bella'ya takır takır verdiği cevaplar, Narcissa'nın güzel ve hüzünlü yüzü, kendini kaybetmesi, Snape'in onun yaşlarına dayanamayışı (ki bir yorum benden: Burada Lily'i anımsaması muhtemel. Çünkü Lily, oğlu için kendini feda etmişti. Cissy de kendi oğlu için aynını yapmaya hazır görünüyor. Sonra güzel kadın, Snape de güzelden anlıyor

:P), en önemlisi Bella'nın Snape'e güvensizliği ve kıskançlığı (evet biricik Lordundan sakınıyor herkesleri. manyak kadın, bu da bi alem kime aşık oldu ahahah. Gerçek aşk onunki bence, o kadar çirkin bir adfam olmasına rağmen sevdi Lord'u, daha ne.) Bir de Narcissa çok çirkindi be. Yani çok çok hoş bir kadın bekliyordum ben. Kitaplarda güzellikle hiç anılmamış Hermione'yi emma Watson gibi hoş bir ablaya oynatıyorlar da, çok hoş bir bayan olarak tasvir edilen Narcissa neden bu kadına oynatılıyor anlamıyorum??
(Peşin Not: Ama Voldi çok yakışıklıydı diye gelmeyin sakın. Çünkü biliyoruz ki, o çok önceydi. Voldi estetik harikasıdır ve güzel değildir. Aslında merak ediyorum, bakir mi acaba? eheh neyseh)