gezginsevgi
Kofti
Kazan Pastası Puanı +0/-0
HPB
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 15, 2009, 09:39:54 ÖS » |
0
|
O kapalı kadın ne alakaysa  güzel bi sahneydi..
|
|
|
|
|
|
ALaCaKaranLık..**
|
|
|
Fluffy_drei
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +53/-0
fılafi lan işte :D
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 15, 2009, 09:44:50 ÖS » |
0
|
" bize ait olmayan eşyalara dokunmamalıyız bella " adgfbşsdfgşisögibnöwsg h  bence yemin olayından daha güzeldi bu replik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +31/-0
Yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana..
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 16, 2009, 01:26:37 ÖÖ » |
0
|
Sahne güzeldi, tek problem Narcissa'ydı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utkan
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 16, 2009, 01:47:20 ÖÖ » |
0
|
sahneye keşke kitaptaki bellanın snape sorgulama bölümünü koysalarda koymadıkları için bana sahne biraz yavan geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 16, 2009, 02:10:30 ÖÖ » |
0
|
sahneye keşke kitaptaki bellanın snape sorgulama bölümünü koysalarda koymadıkları için bana sahne biraz yavan geldi.
Film izlediğinizi çok sık unutmuyor musunuz ? O sahnenin yer almasına bile şükretmemiz gerekir şu şartlar altında. Snape'i bakışlarıyla ve Draco'nun yerine son çare olarak görevi kendi tamamlayıp tamamlamayacağı konusunda yeterince sıkıştırdı zaten. Uyarlamalarda amaç olayın özünü kavratmak, o satırların havasını verebilmektir. Uzun uzun üzerinde durması en az 3 başka sahnenin kesilmesi demek olurdu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utkan
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 16, 2009, 02:24:04 ÖÖ » |
0
|
Film izlediğinizi çok sık unutmuyor musunuz ? O sahnenin yer almasına bile şükretmemiz gerekir şu şartlar altında. Snape'i bakışlarıyla ve Draco'nun yerine son çare olarak görevi kendi tamamlayıp tamamlamayacağı konusunda yeterince sıkıştırdı zaten. Uyarlamalarda amaç olayın özünü kavratmak, o satırların havasını verebilmektir. Uzun uzun üzerinde durması en az 3 başka sahnenin kesilmesi demek olurdu..Film izlediğimi unutmuyorum ama benim görüşüm sahneyi öyle koyacaklarına hiç koymasınlar daha iyi.Tamam belki orada ki sahnenin en önemli yeri belki bozulmazlık yemindeki konuşma ama o bölümde çok ilgi çekiçi bir bölüm. ayrıca bir çünkü orada neden snape'ın voldemort'a yardım etmediği ,daha bir sürü merak edici şey geçiyor bence bunları kitapı okumuyanlar bilmek ister.Ayrıca bana orasının olmaması yavan geldi keşke film uzasaydıda o sahneyide koysalardı burada yönetmeni yada senaristleri suçlamıyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2009, 02:33:32 ÖÖ Gönderen: utkan »
|
|
|
|
|
Jack Dawson
Site Sahibi
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 16, 2009, 02:33:11 ÖÖ » |
0
|
Varsayalım çıkıp Warner Bros deseydi ki, "O sahneyi daha detaylı vermemiz gerektiğini düşünüyoruz fakat şu anki planlamamızda mümkün görünmüyor. O yüzden filmde çıkartma kararı aldık." Tepkin ne olacaktı ? Kendi içinde ana avrat, burda da forum adabının el verdiği ölçüde sövecektin. Hiç koymasalar daha iyiydi derken 2 kez düşünmeliyiz bence. Azkaban Tutsağı'yla birlikte en uzun film oldu şu anda Melez Prens. Elbette eksik ve yanlış sahneleri vardı ama, önceki filmlere göre epey azalmış ölçüdeydi bana kalırsa yanlışlar. Ama verip veriştirenlerin ardı arkası yine kesilmeyecek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utkan
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 16, 2009, 02:42:41 ÖÖ » |
0
|
Varsayalım çıkıp Warner Bros deseydi ki, "O sahneyi daha detaylı vermemiz gerektiğini düşünüyoruz fakat şu anki planlamamızda mümkün görünmüyor. O yüzden filmde çıkartma kararı aldık." Tepkin ne olacaktı ? Kendi içinde ana avrat, burda da forum adabının el verdiği ölçüde sövecektin. Hiç koymasalar daha iyiydi derken 2 kez düşünmeliyiz bence. Azkaban Tutsağı'yla birlikte en uzun film oldu şu anda Melez Prens. Elbette eksik ve yanlış sahneleri vardı ama, önceki filmlere göre epey azalmış ölçüdeydi bana kalırsa yanlışlar. Ama verip veriştirenlerin ardı arkası yine kesilmeyecek..
Genel olarak bende senle aynı şeyleri düşünüyorum ,diğer bazı HP fimlere göre daha az hatalı daha az yanlışlık vardı buna kesinlikle katılıyorum.Hatta benim gözümde serinin en iyi filmi.Warner Broos böyle bir açıklama yapsaydı ana avrat küfür etmezdim ki dumledor'un cenazesinde bile filmi beklemek gerektiğini düşündümki bence filmde cenazesi pek gerekli değildi.Bide dediğin gibi belki o konuşmalar konulsaydı 3 sahnenin çıkarılması gerekirdi ama benim için bazı saçma sahneler yerine o konulabilirdi.Neyse farkettiysen benim için geçerli ben bu bölümü önemsiyordum o yüzden olmaması bana genel olarak bölümü yavan buldurttu, hoşuma gitmedi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2009, 02:46:11 ÖÖ Gönderen: utkan »
|
|
|
|
|
ron_herm
Kofti
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 16, 2009, 09:57:53 ÖÖ » |
0
|
ben narcissayı uzun sarı saçlı ve yorgun yüzlü biri olarak bekliyordum ayrıca sahneyide böyle hayal etmemiştim.. :/ diz çöküceklerini filan sanmıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luckygirl
Johnny Depp♥♥♥
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 16, 2009, 07:46:24 ÖS » |
0
|
kesinlikle katılıyorum.Bella'nın sorgulamasını bekliyordum.Ama yoktu:( ben narcissayı uzun sarı saçlı ve yorgun yüzlü biri olarak bekliyordum ayrıca sahneyide böyle hayal etmemiştim.. :/ diz çöküceklerini filan sanmıştım Ve daha narin:)Diz çökeceklerini,Cissy'nin daha çok ağlayacağını bekliyordum.Ama gayet sakindi.Birkaç damla göz yaşı,gurur ...
|
|
|
|
|
|
♥--♥-♥-♥___ __---♥_♥_♥-♥ ♥__----___---♥_----♥--_-__--_--♥ ♥__----___--- ♥ _-♥-__----_-__--_♥ ♥__----___---__♥-♥__----_-__---- _♥ ♥__----___ --__--_____- _-_-- ♥ -♥_----_-_ JOHNNY--__-__- ♥ ♥_----___---DEPP-_-__--_--_- ♥ ♥----___---__---__----_-__--_♥ ♥--___---__---__----_-__---♥ ♥__---__---__----_-__--♥ ♥_---__---__----_-_♥ ♥__----____ -♥ ♥_---__--- ♥
|
|
|
gHost_Wizard
Kofti
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 21, 2009, 03:24:40 ÖS » |
0
|
İşte benim adamım . Alan Rickman . Yine inanılmaz oyunculuk ortaya koydu . Hele ki o bozulmaz yemini ederken zorlandığını çok belli etti . Gerçekten oyunculuğuna sevgim bir kat daha arttı . Hep böyle devam etmesi dileğiyle . Ölüm sahnesini merakla bekliyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kermit
Kazan Pastası Puanı +1/-0
-HaYdEn ChRiStEnSeN-
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 22, 2009, 10:18:53 ÖS » |
0
|
bu sahnede filmde çok kısa kesilmişti lestrange'ın snape söyledikleri yoktu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giray
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 24, 2009, 12:55:59 ÖS » |
0
|
Narcissa Malfoy gerçekten şimdi kötü gözükse de,ölüm yadigarlarında Harry'e gerçekten bir hayat bağışlayacak ve çok büyük bir yardımı olcak !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melisadeniz
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 25, 2009, 01:11:05 ÖS » |
0
|
bu sahneye gıcık oluyorum ama yinede saol
|
|
|
|
|
|
 Hermione and Ron
|
|
|
Cedric Diggory
Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 08, 2009, 06:36:12 ÖS » |
0
|
Kendisi imzamda var  Ama snape o yemin kabul ederek en büyük hatayı yaptı (bence)
|
|
|
|
|
|
RIP. Dumbledore ...
Yedi Potter :'
|
|
|
|