Veronica.
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +36/-2
|
 |
« : Ağustos 11, 2008, 12:04:30 ÖS » |
0
|
Küçük bir bilgi..Veela'lar 4.kitapta karşımıza çıkmışlardı.. Bulgaristan Milli Takımının maskotu da olan Veela'lar, göreceğiniz en güzel kadınlardır. Fakat insan değildirler. Veela'lar dans etmeye başladığı zaman zihniniz tamamen, harikulade bir şekilde boşalır ve dünyadaki tek önemli şeyin Veela'ları izlemek olduğunu düşünürsünüz. Tenleri yay gibi parlar, beyaz-altın rengi saçları rüzgar olmadan da sallanabilir.
Veela'ların dansları hızlandıkça sersemlemiş zihninize bölük pörçük, çılgınca düşünceler gelmeye başlar. Etkileyici bir şey yapmak isteği ile yanıp tutuşursunuz. Bunlardan kurtulmak için Veela'lar dans etmeye başladıklarında müziğin sesini duymamak için kulaklarınızı kapamanız gerekir.
Kitapta da Ron ve Harry'nin onlara olan bir anlık zaaflarını biliyoruz..
Ron:"Size Jüpiter'e ulasacak bir süpürge icat ettigimi söylemis miydim?"
**
Veela'lar kontrollerini kaybettiler. Kendilerini sahaya fırlatıp, avuç avuç ateş gibi görünen bir şeyi ayakkabıcı cinlere doğru fırlatmaya başladılar. Envaigöz'ünden olayı izleyen Harry, onların şimdi hiç de güzel görünmediklerini gördü. Yüzleri keskin, sivri gagalı kuş kafalarına dönüsmüstü ve omuzlarından uzun, pullu kanatlar çıkmaya baslamıstı - "Beyler, iste bu yüzden," diye seslendi Mr Weasley, gürültünün içinde sesini duyurabilmek için, "hiçbir zaman sadece güzellige bakmamalısımz!"
**
Not: İnternet'te arama yaptığımda bulduğum veela isimli fotoğrafa baktığınızda biliyorum saçları hiç de beyaz-altın değil! =P Sadece onu düşünürek yapılan bir çizim.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2010, 09:00:18 ÖS Gönderen: --veronica-- »
|
|
|
|
|
hoRrorph£Liac~

Kazan Pastası Puanı +50/-0
J.d <3
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2008, 12:32:51 ÖS » |
0
|
evet veelalar çok gzller ama kızdıklarında ne kadar çirkinleştiklerini kitapta gördük hatta Ron'un babası güzelliğin bu yüzden önemli olmadığını söylemişti=) resimden biraz farklı canlandırmıştım hayalimde ama kıyafeti fln gzl olmuş....
|
|
|
|
|
|
Beni istiyorsun, Bahçeni sulayayım diye.
Sonra o tomurcuklar biraz ben... Sonra o çiçekler biraz ben... Sonra o yemişler biraz ben...
Ve bir öğle sıcağında Yapraklarımın gölgesinde Avaz-avaz sen.
|
|
|
Veronica.

Kazan Pastası Puanı +36/-2
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2008, 12:49:53 ÖS » |
0
|
Evet..Sosyal mesaj..Hatta işte o diyalog..=)
Veela'lar kontrollerini kaybettiler. Kendilerini sahaya fırlatıp, avuç avuç ateş gibi görünen bir şeyi ayakkabıcı cinlere doğru fırlatmaya başladılar. Envaigöz'ünden olayı izleyen Harry, onların şimdi hiç de güzel görünmediklerini gördü. Yüzleri keskin, sivri gagalı kuş kafalarına dönüsmüstü ve omuzlarından uzun, pullu kanatlar çıkmaya baslamıstı - "Beyler, iste bu yüzden," diye seslendi Mr Weasley, gürültünün içinde sesini duyurabilmek için, "hiçbir zaman sadece güzellige bakmamalısımz!"
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2008, 12:50:59 ÖS Gönderen: --veronica-- »
|
|
|
|
|
GilthoniéL

Kazan Pastası Puanı +30/-1
Ayakların kirlenmedikçe gökyüzüne ulaşamazsın'
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 11, 2008, 01:00:59 ÖS » |
0
|
Hımmm güzel paylaşım olmuş teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Bize akıl ermez gelen, gerçekte var. Doğanın sırlarının ardında, anlaşılmaz, soyut ve açıklanamaz bir şey duruyor. Anlayabileceğimiz her şeyin ötesindeki bu güce hürmet etmek benim dinimdir.
|
|
|
Amortentia**
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
WildScarlet158
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2008, 01:18:30 ÖS » |
0
|
evet veelalar çok gzller ama kızdıklarında ne kadar çirkinleştiklerini kitapta gördük hatta Ron'un babası güzelliğin bu yüzden önemli olmadığını söylemişti=) resimden biraz farklı canlandırmıştım hayalimde ama kıyafeti fln gzl olmuş....
ewt bnce de ööle
|
|
|
|
|
|
Well, open up your mind and see like me Open up your plans and damn you're free Look into your heart and you'll find love love love... ♥
|
|
|
Neases
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Neysis ~
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2008, 09:15:00 ÖS » |
0
|
Veele'ları biz hiç görmedik filmde, hatta kitaptaki tnaımlamaları hiç görmedik filmde..
Fleur'Da da Veelalık var ama saç rengi felan filmde tanımlandığı kadar açık renk değildi..
Fan çizimlerinden de ancak bu kadarı çıkar =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hysteria
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2008, 05:36:03 ÖS » |
0
|
çok doğru söylemiş Mr.Weasley 
|
|
|
|
|
|
The woodpecker
|
|
|
gred_forge
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2008, 11:59:18 ÖÖ » |
0
|
güzellie bakmamak gerekir bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niki

Kazan Pastası Puanı +19/-1
always..
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2008, 05:36:41 ÖS » |
0
|
Cazgır bunlar yaa!  Mr. Weasley haklı iste.. Hiç bulaşmıcan bunlar gibilerine =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eDwarDicle

Kazan Pastası Puanı +2/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 16, 2008, 09:04:06 ÖS » |
0
|
Hatırlıyorum da Harry ilgilerini çekebilmek için tribünlerden aşşağı atlamayı planlıyordu da son anda Hermione'nin -Harry ne yaptığını sanıyorsun sen? demesiyle kendine gelmişti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imaginary_Lily

Kazan Pastası Puanı +5/-0
♥ --- Lily Evans --- ♥
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 16, 2008, 09:33:32 ÖS » |
0
|
Resim pek hayalimdeki veela modeli değil Sevmiyorum bu veela'ları kızınca çok kötü oluyorlar 
|
|
|
|
|
|
In my field of paper flowers.. And candy clouds of lullaby.. I lie inside myself for hour.. And watch my purple sky fly over me.. ~ ~ Bir süre yokum..
|
|
|
Deadman107

Kazan Pastası Puanı +11/-0
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 07, 2008, 06:43:01 ÖS » |
0
|
hakkaten güzel resim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^AlonsoNano^

Kazan Pastası Puanı +6/-0
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 07, 2008, 08:22:26 ÖS » |
0
|
Evet.Teşekkürler paylaşım için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystical331

Kazan Pastası Puanı +12/-3
Mystical331
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 04, 2008, 11:41:37 ÖÖ » |
0
|
Athur Weasley görmüş geçirmiş bir adammış bee! Ama veelaların cazibelerine kapılmaları şaşırtıcı bir şey değil. Kulaklarını tıkamanın daha iyi sonuçlara yol açtığını söyleyebiliriz... Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 ************************************ Fazla Gelişmiş Hogwarts Öğrencisi
|
|
|
Roche
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Paul McCartney
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 15, 2009, 09:38:21 ÖS » |
0
|
paylaşım için teşekkürler, değişiktiler ya 
|
|
|
|
|
|
-Ben sadece ben olmamalıyım şimdi. Sanki bana baktığında kendi hayatından bi an yakalamalısın. Bir hikaye olmalı. Sevdiğin herkes, her şey ,o an ben olmalıyım.
|
|
|
|