TaRTaruS
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +52/-0
i can't change what happened....
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 05, 2008, 09:07:28 ÖÖ » |
0
|
ben muhakkak geri döner die düşünüodum ama olmadı biraz üzüldüm tabi ama o kadar fazla da deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fall awake
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 11, 2008, 05:54:38 ÖS » |
0
|
bi hayali karakter için tabiki ağlamadım ama gerçekten çooook ama çooook üzüldüm.Dumbledore benim filmde en çok sevdiğim karakter.Hatta bana sorsanız filmin sonunda voldemortu, Harry yerine Dumbledore öldürmeliydi.
|
|
|
|
|
|
Şuan itibariyle dünya üzerinde 6,470,818,671 kişi yaşıyor. Kimisi korku içinde kaçıyor. Kimisi evine dönüyor. Kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçekle tam şuanda yüzleşiyor. Bazıları kötü insanlar, iyiyle savaş halinde. Kimileri iyi, kötüye karşı mücadele ediyor. Dünyada yaşıyan 6 milyar insan, 6 milyar ruh ve bazen tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.Friend With Benefit
|
|
|
Elia Elysion

Kazan Pastası Puanı +3/-0
Zor..
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 15, 2008, 10:48:17 ÖS » |
0
|
ilk önce ölmemiştir dedim harry e bişey olsa hep aklıma dumbledore gelirdi o yardım eder diye şimdi harry napcak die düşündüm ve tabiki çok üzüldüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GilthoniéL
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +30/-1
Ayakların kirlenmedikçe gökyüzüne ulaşamazsın'
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 16, 2008, 12:08:00 ÖS » |
0
|
Ehem şey,ağladım  Hayatımda 2. defa bir kitabı okurken ağladım. Diğeri Gandalf'ın ölümüydü.  Bilge insanlar ölmesin! 
|
|
|
|
|
|
Bize akıl ermez gelen, gerçekte var. Doğanın sırlarının ardında, anlaşılmaz, soyut ve açıklanamaz bir şey duruyor. Anlayabileceğimiz her şeyin ötesindeki bu güce hürmet etmek benim dinimdir.
|
|
|
SaNTiNiuS
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +1/-0
The Kranlık Lord DÖNDÜ!!!
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 16, 2008, 02:03:01 ÖS » |
0
|
Yaşasın öldü
|
|
|
|
|
|
İyi Ve Kötü Yoktur Güç ve Onu Kullanmıyan Kadar Aciz Olanlar Vardır İçim Yangın Gönlüm Dargın Haydi Abbas Nerde RAKIM Rahatlasın Dertli başım Durma Abbas iç BAKALIM
|
|
|
Neases

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Neysis ~
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 16, 2008, 09:07:03 ÖS » |
0
|
Lily ve James.. Sirius.. Cedric.. Hepsi beni Dumbledore'un ölümünden daha çok duygulandırdı... Fazla üzülmedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma_luna
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
Damon Salvatore ♥
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 20, 2008, 05:12:55 ÖS » |
0
|
çook üzüldüm ya ankanın matemi bölümünde nerdeyse ağlıycaktım
|
|
|
|
|
|
Damon: I know you love Stefan, and it will always be Stefan. But I love you…you should know that. Elena: I do. Damon: You should have met me in 1864 You would have liked me. Elena: I like you now.Just the way you are...
|
|
|
-_heroes_-

Kazan Pastası Puanı +4/-0
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 20, 2008, 05:29:48 ÖS » |
0
|
çook üzüldüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gnc_harry

Kazan Pastası Puanı +2/-5
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 20, 2008, 05:32:25 ÖS » |
0
|
çook üzüldüm ya ankanın matemi bölümünde nerdeyse ağlıycaktım
evet yha neydi o öyle hadi kitaptayken duymuyoruz ama filmdeyken sesinide duycaz ve ben dayanabileceğimi hiç sanmıyorum harry potter da her şeye ağlayabilirim harry potter ın dışında da çook duygusal olsa bile filme üste para versen ve kendimi zorlasam ağlayamam ama dumby ye üzüldüm bea 
|
|
|
|
|
|
 center]
|
|
|
ΗЬ Pяiпсе™
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +14/-0
Ashley Greene!
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 07, 2008, 05:22:36 ÖS » |
0
|
ölümüne çook üzüldüm anka mateminde nerdeyse ağliycaktım ;( ama ağlamadım..
|
|
|
|
|
|
PhotoShop Çalışmalarım: Twilight New Moon Avatar ve İmzaları sf 5! (Yeni) - Harry Potter Half-Blood Prince imzaları!!! sf 14..
|
|
|
Kanlı_Baron
Kazan Pastası Puanı +1/-1
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 12, 2008, 07:50:21 ÖS » |
0
|
çok üzüldüm ağlıcak dereceye geldim hele fawkesin ağıtı çok etkiledi hagrid in gözlerinin şişercesine ağlamasına harry nin çaresiz kalışı off off neden iiler yaşamıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h_r_y
Kazan Pastası Puanı +0/-0
_Muziplik_Tamamlandı_
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 30, 2008, 09:02:14 ÖÖ » |
0
|
aslında serinin sonuna kadar bi umut vardı içimde ölmedi sonra gelicek die ama gelmedi gerçekten üzüldüm
|
|
|
|
|
|
Niye Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen konusunda endişeleniyorsunuz? ASIL endişelenmeniz gereken şey: IKINMAK-NEYMİŞ-GÖRÜRSÜN-SEN Ülkeyi Pençesine Alan Peklik Salgını!
|
|
|
p£nnyWis£ ~

Kazan Pastası Puanı +4/-0
...
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 30, 2008, 09:04:30 ÖÖ » |
0
|
ilk başta ölemez o mutlaka döner diye düşünüyordum ama dönmeyince ağladım yaa 
|
|
|
|
|
|
You live it or lie it ! My lifestyle determines my deathstyle..~ ~ If I could have my wasted days back. Would I use them to get back on track? Stop to warm at karmas burning. Or look ahead, but keep on turning?
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 11, 2008, 07:42:53 ÖS » |
0
|
O an acayip yıkıldığımı hatırlıyorum, açık bir şekilde inanamamıştım. Son sayfaları "uyandı, uyanacak şimdi" diyerekten okuduğumu hatırlıyorum. Ancak daha sonra çok yerinde bir ölüm olduğu kanaatine vardım, ayrıca oldukça vurucuydu. 
|
|
|
|
|
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
Imaginary_Lily

Kazan Pastası Puanı +5/-0
♥ --- Lily Evans --- ♥
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 11, 2008, 08:09:39 ÖS » |
0
|
Ãok oldum bir an, ölmemiştir böyle havalanarak ölünür mü ya?! Birazdan canlanır, belki ölüm yiyenleri kandırıyordur diye düşündüm ama sonra gerçekten öldüğünü anladım çook üzüldüm ya ankanın matemi bölümünde nerdeyse ağlıycaktım
O bölümde bende çok kötü oldum ama ağlamadım... Sonuç olarak: Çook üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
In my field of paper flowers.. And candy clouds of lullaby.. I lie inside myself for hour.. And watch my purple sky fly over me.. ~ ~ Bir süre yokum..
|
|
|
|