Neasess
Moderatör
Onur Puanı: +32/-0
Arkadaş Listesi
|
 |
« : Mayıs 18, 2008, 11:19:02 ÖS » |
|
Tekrardan kocaman merhaba =)
Bugün bölümde dolanırken aklıma gelen bir fikir vardı ve bunu Mc'ye söyledim. Düşündük taşındık olur dedik. Henüz sınav vaktine çok var -sorular bile hazır değil- fakat size antreman zamanı olsun diye şimdiden konuyu açma gereği duydum. Durum basit; SBD zamanı !! =)
Sorular hazırlandıktan sonra ve ödül hazır edildikten sonra ( ) olacakları anlatacağım fakat en önemli aşamada bana yardımcı olacak bir kişi gerekiyor. Soru hazırlarken tüm kitapları bastan sona incelemem gerekecek ve bunun içinde ciddi bir zaman dilimi gerekecek. Dersler felan yoğun.. Bana 3 kitabı inceleyip soru çıkartırım diyenler PM atsın. Olaya dönelim ;
-50 soru hazırlanacak. -50 sorudan yarışmak isteyen tüm arkadaşlar buraya sınava katılmak istediğini belirten bir mesaj gönderecekler.
Örnek mesaj:
İSİM: NİCK: MSN: GSM: (sadece operatörünü)
yazacaklar bunlar gerekli bilgi =P
-Katılımlar bittikten sonra bir tarih beliryeceğim ve o tarihte SBD ye girecek her kullanıcı sitede aynı zamanda msnde olacak. Soruları PM yoluyla göndereceğim ve cevapları da Pm yada Word Belgesi olarak isteyeceğim. Her doğru cevap 2 puan demek ve 50 tam soru 100 puan demek.
-Sınav süresi büyük olasılıkla 3 saat olacak. 12,00 da başlıyorsak 15,00 da cevapları göndermeyenlerin sınavları iptal olacak.
-Ödül muhteşem ötesi görülmemiş bir olay tabi Onur olabilir dedi daha olur demedi ama olsun
-İşte böyle böyle böyle. Şimdiden çalışmaya başlayın =) SBS ÖSS vs. vs. sınavlar gibi bu da bölüm bölüm olacak.Örn,
-Felsefe Taşı & Sırlar Odası Soru Bölümü-S.S.=10 -Azkaban Tutsağı & Ateş Kadehi-S.S.=10 -Zümrüdüanka Yoldaşlığı - S.S.=10 -Melez Prens Soru Bölümü-S.S.=10 -Ölümün Yadigarları Soru Bölümü-S.S.=10
gibi gibi Herneyse, başlayın hazırlanmaya !! Tam akdro HA bu yarışta olsun istiyorum !! Hadi, bitirelim bu işi =)
ÖDÜLLER
-1YE ; 250 KONTÖR + NİCK ÜZEİRNDE SBD 1.Sİ YAZACAK + 1.LİK USERBARI + İMZASI RESME AÇILACAK -2.YE ; 100 KONTÖR + NİCK ÜZERİNDE SBD 2.Sİ YAZACAK + 2.LİK USERBARI + İMZASI RESME AÇILACAK -3.YE ; 50 KONTÖR + NİCK ÜZERİNDE SBD 3.SÜ YAZACAK + 3.LÜK USERBARI + İMZASI RESME AÇILACAK
Yarışma büyük olasılıkla 1 Temmuz civarında açılacak. İyi hazırlanmalar !!
EDİT:
A tipi yada B Tipi diye seçim yapınız...
A Tipi: Yarışma günü soru hazırlayan arkadaşlar yani ben ve di,ğer 2 arkadaşım salon bekçileri olacağız komik bir hitap oldu bu gerçi.. Diyelim 30 kişi katıldı.. 10 una ben 10una di,ğeri 10una diğeri soruları 3 er dk arayla gönderecek. Sınavı olan arkadaş, soruları ilk olarak bir word belgesine kopyalayacak daha sonra altına cevabını yapacak. 3 dk da bir soru değişecek. Sınav arasında 25 sorudan sonra 5 dk bir mola verilecek. Bu molayı ihtiyaç gidermek için mi yoksa kopya çekmek için mi kullanırsınız orası size kalmış. Daha sonra diğer 25 soru aynı şekilde devam edecek ve tüm sorular bittikten sonra 10 dk kontrol süresi verilecek. Yani sınav harici +15 dk verilecek.
Bu ne demek ? 3 saatte kafasına göre soruları cevaplayabilecek olan arkadaşların zamanını yalnızca 15 dk kısaltmış oluyoruz. Soru sırasını vs. yine kafalarına göre yapacaklar. Tek fark, önemli olan tek şey soruları bizim söylememiz mi o zamanm ?
B Tipi: PM ile 50 soruyu gönderip 3 saat sonunda word belgesi halinde cevaplarıyla birlikte düzgün şekilde almak. 3 saati 10 sn dahi geçemez ! Elinizdeki süre zarfıınca ne yaparsanız size kalmış..
Şimdi sizden istediğim... Katılanların mesajlarını editleyerek A Tipini seçiyorum veya B tipini seçiyorum diy ebelirtmeler.. Yeni katılacak olanlarında formlarını
İSİM: NİCK: MSN: GSM: TİP:
olarak doldurmaları.. Anlayış göstereceğinizi umuyor şimdiden teşekkür ediyorum.. Saygılar;
Neases ~*
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 03:31:04 ÖS Gönderen: -magic- »
|
|
gözLeri yeşiL gibi, sözLeri şiir gibi, daLgaLı deniz gibi, Biri var.. Biri var..
|
|
|
|
|
Mc_Onur2008
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Onur Puanı: +87/-0
Arkadaş Listesi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2008, 08:14:48 ÖS » |
|
İsim: Onur Nick: Mc_onur2008 MSN: mc_onur2008@istanbullisesi.gen.trGSM: Turkcell & Avea =) Ben de katılıyım kazananlardan biri olursam ödülü Hortkuluk Avcısı bütçesine bağışlarım zuhaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..FuRnUnCuLuS..

Onur Puanı: +13/-3
Arkadaş Listesi
Don't be quite...
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2008, 08:21:02 ÖS » |
|
İsim: Salih Nick: ..FuRnUnCuLuS.. MSN: furnunculus@windowslive.comGSM: Turkcell Tip: B
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 06:26:35 ÖS Gönderen: ..FuRnUnCuLuS.. »
|
|
|
|
|
FundaRadcliffe

Onur Puanı: +17/-3
Arkadaş Listesi
Ff
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2008, 08:21:10 ÖS » |
|
İSİM:Funda NİCK:FundaRadcliffe MSN:ellibesfunda@hotmail.com GSM:Turkcell & Avea En azından şansımı deneyebilirim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CruciatuS
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Onur Puanı: +42/-0
Arkadaş Listesi
KuSuRsUz 18
E-Posta
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2008, 08:31:29 ÖS » |
|
isim= süleyman nick= cruciatus msn= cruciatus_st@hotmail.comGSM= AVEA Tip=A Dipnot: iyi güzelde kimsenin kopya çekip çekmediğini nerden anlıcaz... herkez 100 almak isteyecektir...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2008, 05:27:08 ÖS Gönderen: CruciatuS »
|
|
dünyanın en güzel 18'i.. Emma Watson'ım
|
|
|
|
|
*enzel*
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Onur Puanı: +0/-0
Arkadaş Listesi
sinir olmayı çokkk seviyorum
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2008, 08:34:21 ÖS » |
|
bn oks ye hazırlanıom bnde girebilirmiyim
|
|
|
|
|
|
Mürekkepten denizler..
Kağıttan gemiler yaptım.
Sonra ismini bir yere yazdım...
İsmini yazınca seni sevdiğimi sandım
Ama ben seni sevmedim sana
TAPTIIM
Hayatta hiç bir şey gerçek değildir.
Tek gerçek var oda
SENSİZLİK
|
|
|
barty jr.
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Onur Puanı: +17/-2
Arkadaş Listesi
Artık Özgür Olacağım!
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2008, 08:34:59 ÖS » |
|
İsim: Oğuz Nick: barty jr. MSN: hacker-4001@hotmail.comGSM: Turkcell
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mc_Onur2008

Arkadaş Listesi
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2008, 08:42:00 ÖS » |
|
Iyi güzelde kimsenin kopya çekip çekmediğini nerden anlıcaz... herkez 100 almak isteyecektir...
Kopya çekmek serbest... =) Zaten herkesin 100 alabileceği bi bn oks ye hazırlanıom bnde girebilirmiyim
Diğer herkes gibi adınızı, kullanıcı adınızı, operatörünüzü ve msn adresinizi yazarak başvurabilirsiniz... Sınav tarihi kesinleştiğinde başvuran herkese pm, mail olarak gönderilecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loren_Summers
Moderatör
Onur Puanı: +35/-0
Arkadaş Listesi
No surrender, no mercy...
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2008, 08:42:47 ÖS » |
|
İsim: Ninsu Nick: Loren_Summers MSN: ---- Çok geniş kitlenin girebildiği bir başlık olduğundan pmle söylenmesi tercihimdir, uygunsa pm atacağım. GSM: Turkcell & Avea
Başvuru başvuran tarafından iptal edilmiştir. (Mesaj düzenlenmesi Loren_Summers tarafından yapılmıştır)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2008, 12:47:22 ÖÖ Gönderen: Loren_Summers »
|
|
Sinirli, sinirli, sinirli, sinirli, sinirli, sinirli....
|
|
|
Weliaht
Asistan Menajer

Onur Puanı: +114/-0
Arkadaş Listesi
-ManyakımbeN-
E-Posta
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2008, 08:54:37 ÖS » |
|
Katılıyorum.. Asiyim.. Doldurmuyorum boslukları.. 
|
|
|
|
|
|
- Yeniden -
Yüzüne bakmağa kıyamazken..
|
|
|
nymph
Moderatör
Onur Puanı: +5/-0
Arkadaş Listesi
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2008, 08:58:33 ÖS » |
|
İsim : Burcu Nick : nymph Msn : dazzlenymph_burcu@hotmail.comGsm : Avea Tip : A
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 04:37:43 ÖS Gönderen: nymph »
|
|
|
|
|
Mc_Onur2008

Arkadaş Listesi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 19, 2008, 09:01:14 ÖS » |
|
Isim: Veli Kullanıcı Adı: Weliaht Msn: weliaht@hortkulukavcisi.comOperatör: Turkcell & Avea Başvurun alınmıştır HaHaHa Bu Mesaj WeliAht tarafından HacklenmiştirŞakacı şey  Başvurmuyorum arkadasim.. Asiyim dedik duymadin mi ?  Yukardaki kimlik bilgileri bana ait değildir.. Weli
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 09:04:32 ÖS Gönderen: Weliaht »
|
|
|
|
|
|