laminarya snape
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Half-Blood Prince Severus Snape
|
 |
« Yanıtla #105 : Aralık 18, 2008, 10:06:34 ÖS » |
0
|
Malfoy ailesini sevdiğinden dolayı etmiştir kesinlikle. Ayrıca şunu da unutmayalım ki snape Dumbledore için çalışıyordu ve Harry'i farkettirmeden koruyorlardı. Snape karanlık lordun verdiği görevi öğrenmek amacıyla bu yemini kabul etmiş de olabilir. ama narcissa'yı sevdiğinden değildir...
Tek açıklaması bu bence.Snape kimseyi sevmeyeceği için değil yani;o sevmeyi biliyor,sadakati de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaifrimeth

Kazan Pastası Puanı +2/-0
[..:KorSaN_KaNı:..]
|
 |
« Yanıtla #106 : Aralık 29, 2008, 07:26:33 ÖS » |
0
|
eet bsizinde bildiginiz gibi snape draco'yu korumak icin bir bozulmaz yemin etti.Peki neden bole bisi yapti?Draco'yu cok sevdii icin mi?tabiki hayir.O zaman baska bir nedeni olmali.Peki bu neden neydi?bence snape narcissa'ya uzuldugu icin bole bisi yaptii.Peki kendinden baska kimseyi sevmeyen bole bir adam neden baska birisi icin uzuldu?hemde karanlik lordun kizacagini , haberinin olacagini bile bile.bence bunun bsebebi cok acik.Snape narcissaya karsi birseyler hissediyor olmali.Siz neler dusunuorsunuz?
Katıldığın tek yer Snape'in Narcissa'ya üzüldüğü yer.Unutmayalım Snape sırf Harry'nin annesini olan Lily için Karanlık Lorda ihanet edip onun fikirlerini Dumbledore'a iletiyordu bence Snape gerçekten çok iyi ve cesur bir adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utkan
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
9000. üye
|
 |
« Yanıtla #107 : Aralık 29, 2008, 11:38:49 ÖS » |
0
|
eet bsizinde bildiginiz gibi snape draco'yu korumak icin bir bozulmaz yemin etti.Peki neden bole bisi yapti?Draco'yu cok sevdii icin mi?tabiki hayir.O zaman baska bir nedeni olmali.Peki bu neden neydi?bence snape narcissa'ya uzuldugu icin bole bisi yaptii.Peki kendinden baska kimseyi sevmeyen bole bir adam neden baska birisi icin uzuldu?hemde karanlik lordun kizacagini , haberinin olacagini bile bile.bence bunun bsebebi cok acik.Snape narcissaya karsi birseyler hissediyor olmali.Siz neler dusunuorsunuz?
Katıldığın tek yer Snape'in Narcissa'ya üzüldüğü yer.Unutmayalım Snape sırf Harry'nin annesini olan Lily için Karanlık Lorda ihanet edip onun fikirlerini Dumbledore'a iletiyordu bence Snape gerçekten çok iyi ve cesur bir adam Evet arkadaş katılıyorum Snape sevmeyi biliyor yıllarca Harry korumaya çalıştı bence hem narcissa üzülmesin hemde Darco'nun başarısız olursa ölmesin istemediği için ayrıca Dumbledore'da aynısını istiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can_Black
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +12/-0
# el Comandante
|
 |
« Yanıtla #108 : Şubat 06, 2009, 02:08:19 ÖÖ » |
0
|
çünkü dumbledore snap'e bi konuşmasında 'ben zaten öleceğim fakat draco nun genç yaşta katil olmasını istemiyorum bu yüzden beni sen öldüreceksin ' diyor ben böle biliorum yani buda dumbinin planının bi parçası 
|
|
|
|
|
|
 Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama İkincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. ...Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla, Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım. Bir şansım daha olsaydı eğer...
Arjantin ~ 1985
|
|
|
fire_bold_93
|
 |
« Yanıtla #109 : Şubat 20, 2009, 05:29:43 ÖS » |
0
|
yanlış hatırlamıyorsam harry dumbledore harry ile ilk karşılaştığı zaman harry ona elini sormuştu.7. kitaptada elinin kararmasının sebebini snape söylemişti. ölceğini öğrendiğinde onu snapenin öldürmesini istemişti, ve malfoy'un onu öldürmek istediğinide biliordu aysıca. bu yüzden bozulmaz yemin etmiş olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melezprince
|
 |
« Yanıtla #110 : Nisan 17, 2009, 05:06:59 ÖS » |
0
|
lord voldemort ve ölüm yiyenlere onların yanında olduğunu kanıtlamak için yaptı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sparss
Kofti
|
 |
« Yanıtla #111 : Nisan 25, 2009, 11:32:09 ÖÖ » |
0
|
sadece voldiye guvenilir gorunmesi ne kadar doğru bence malfoy larada guvenilir gorunmek istio hem o lily den baskasını sevmez
|
|
|
|
|
|
sıryüzzz dam-bli-dor hör-mayn-ovn-ni \'arry von von lak lak lovegood 
|
|
|
Buckcherry.

Kazan Pastası Puanı +1/-0
.
|
 |
« Yanıtla #112 : Temmuz 08, 2009, 04:47:36 ÖS » |
0
|
Hayir yalnizca Snape Malfoy ailebini cok sevdigi icin Draco'ya yardim etti.
Kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanıtla #113 : Ağustos 29, 2009, 10:59:07 ÖS » |
0
|
Zaten Dumbleore'la anlaşmalıdır diye düşünüyorum. Orda Bellatrix'in ona güvenmemesinden doğan bir kendini ispatlamaydı. Vede kulağına nasıl giderse gitsin Dumledore'un ölmesinden Voldi memnun olurdu. Ve Snape'in böyle bir şey yapması ona olan güvenini perçinleyecekti.
|
|
|
|
|
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
betül herry

Kazan Pastası Puanı +6/-3
Лист!
|
 |
« Yanıtla #114 : Şubat 13, 2010, 10:16:47 ÖS » |
0
|
Belatrix çıkardı galiba bunu arada konuşuyorlardı Cissi (draco nun annesi) yalvardı yakardı ölüm yiyen olmasın falan diye Bizimki de ( Belatrix ) bozulmaz yenini etsene Severus dedi ve öyle el ele tutuştular Bizimki gene yapacağını yaptı. Snape'in hiç işi yokmuş gibi bir de Draco'yu korumaya yemin ettirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NymphadoraJr
Cadı Gündemi Baş Yazarı
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +56/-0
MarilynMonroe.
|
 |
« Yanıtla #115 : Haziran 09, 2010, 05:09:13 ÖS » |
0
|
Dumbledor böyle bir şey olacağını-yani Voldemort'un Dumbledor'u Draco'nun öldürmesini isteyeceğini- biliyordu. O yüzden Snape'e çocuğu korumasını istemişti. Çünkü Dumbledor ölmediği taktirde Draco ölecekti. Dum. ise her durumda öleceğini biliyordu. O yüzden ilk önce hortkuluk bulma görevini yaptı, ondan sonra Snape'in Draco için kendisini öldürmesine izin verdi. Yoksa Malfoy ailesine bayıldığından değil.
|
|
|
|
|
|
O N L Y Q U E E N I N T H E W O R L D Sometimes I think it would be easier to avoid old age, to die, young, but then you'd never complete your life,would you? You’d never wholly know yourself.
|
|
|
james and lily

|
 |
« Yanıtla #116 : Haziran 23, 2010, 05:59:16 ÖS » |
0
|
Öncelikle Bleatrix Snape ten kuşkulanıyodu Snape belatrix in kuşkulanmaması için bunu yaptı,Draco onun sevdiği öğrencilerindendi ve Dumbledor un isteğiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mordred-

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Eski -lupınn-
|
 |
« Yanıtla #117 : Ağustos 03, 2010, 11:02:28 ÖÖ » |
0
|
Ölüm yadigarlarında hepsinin cevabı var 
|
|
|
|
|
|
*
|
|
|
gamzepotter
|
 |
« Yanıtla #118 : Nisan 01, 2011, 05:11:52 ÖS » |
0
|
Bence ondan şüpelenmemeleri için yaptı
|
|
|
|
|
|
HayaTTa eN büYük pişmanLığım...Pişman oLurum diYe yapmadıkLarım...
Sık Sık Gülenler , Yüreklerinde En Büyük Acıyı Taşıyanlardır ...
Derdim Basımdan Aşkın ... Sadece Gülüyorum , Etrafıma Çevreme ... Oysa yüreğim her dakika kan ağlarken ...
|
|
|
Fluffy

Bir Harry Potter fanatiği.
|
 |
« Yanıtla #119 : Temmuz 02, 2011, 09:55:56 ÖÖ » |
0
|
Kesinlikle öyle bir şey olmaz,Snape ölümüne kadar Lily'nin aşkıyla yaşadı.Snape Bellatrix onu kışkırttığı için bozulmaz yemin etti.
|
|
|
|
|
|
H.P
|
|
|
|