Ld_Hirat
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +6/-1
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2006, 02:05:22 ÖS » |
0
|
Sumsuus sevse ne olur!!!!Narc. ona bakmaz bile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
usually_love
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +3/-1
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2006, 04:19:49 ÖS » |
0
|
nerden biliosun bakip bakmayacagini? bence hayatta kalma istegi insanlara herseyi yaptirabilir belkide narcissa hayatta kalmak icin snape i kullanabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2006, 06:34:47 ÖS » |
0
|
bence snapa lily i sevyodu onun uzerine gul koklamaz!! derim ben 
|
|
|
|
|
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 04, 2006, 06:55:00 ÖS » |
0
|
bence snapa lily i sevyodu onun uzerine gul koklamaz!! derim ben  evet sana katiliyorum...ve hatirlarsaniz voldemort harryi oldurmeye giderken jamesi hemen oldurdu oysa lilye bir sans verdi..neden cunku snape kehaneti soyledikten sonra voldemorta lilyi oldurmemesi, icin yalvardi...ama sonucta voldemort oldurdu..bu yuzden snape ondan intikam almak istiyor..ve bu intikam icin dumbledoreu oldurdu boylece voldemortun sag kolu olup onu arkadan vuracak...herzaman dikkatimi cekmistir..snape voldemort hakkinda konusurken hicde boyle bi olum yiyenmis gibi konusmuyor...yani diger olum yiyenlere bakiyoirum nerdeyse tapicaklar ona ama snape cok garip davraniyor bu konuda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melez_riddle_09
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2006, 05:18:20 ÖS » |
0
|
yaa arklar snape den bahsedıonuz demı su kıbırlı snape onun hakkında hıc ıı dusunmuom cunku 5.ktpda hrry ıle zıhınbend dersınde hry ona krnlk lordun olum yıyenlerıne soyledıgını bulmak sızın ısınız dıo snape de gozlerı parıldayarak benım ısım dıo yanı butun yoldslıgı kandırıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TassKafa
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2006, 01:00:49 ÖS » |
0
|
Snape Dumbledore'un casusu  Onları inandırmak için yaptı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jean-claude_anita_richard
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +1/-1
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2006, 03:59:49 ÖS » |
0
|
Arkadaşlar yahu siz hiç Rowling'in röportajlarını okumaz mısınız? (Hermione gibi konuştum yaw  ) "JKR Snape'in aşık olduğu düşüncesini 'korkunç' buluyor ve bazılarının Snape'in aşık olacağını merak etmesi üzerine sersemliyor. Bunun nedenini 7. kitapta öğreneceğiz. [WBUR 1999]" Snape'in Lily'e de Narcissa'ya da aşık olmasının mümkünatı yok!! Ama bunu 1- Dumbledore lehine Voldemort'un neler çevirdiğini öğrenmek için mi 2- Yoksa gerçekten ölüm yiyenliğini kanıtlamak için mi yaptığını bilemicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 07, 2006, 04:05:22 ÖS » |
0
|
Tüm kalbimle; 2- Yoksa gerçekten ölüm yiyenliğini kanıtlamak için mi yaptığını bilemicez yi destekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur Kahveci
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +126/-0
Aptalların tatili tembelliktir, bitmez. A.Einstein
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 08, 2006, 09:30:30 ÖS » |
0
|
kesinlikle ölüm yiyen liğini kanıtlamak amacındaydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 08, 2006, 09:46:27 ÖS » |
0
|
kesinlikle ölüm yiyen liğini kanıtlamak amacındaydı. nasıl bu kadar emin olabiliosn ki? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onur Kahveci
Site Sahibi
Kazan Pastası Puanı +126/-0
Aptalların tatili tembelliktir, bitmez. A.Einstein
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 08, 2006, 10:02:21 ÖS » |
0
|
bilmem bence kesin... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-1
Life is incoherent unless we give it form..
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 09, 2006, 11:00:11 ÖÖ » |
0
|
eğer snape bozulmaz yemin etmeseydi voldemort vaya narcissa onun ölüm yiyen olmadığını anlardı...bozulmaz yemin etmek zorundaydı çünkü yoldaşlığa bilgi getirmesi gerekiyordu... dumbi yi(gerçi ben dumbi olmadığını düşünüyorum) öldürmek zorundaydı yoksa bozulmaz yemin ettiği için kendisi ölürdü....
|
|
|
|
|
|
 ^^^Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yoktur^^^
|
|
|
|
pottermania
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 09, 2006, 02:48:34 ÖS » |
0
|
keşke kendisi ölseydi yaffff :badgrin:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 09, 2006, 04:56:31 ÖS » |
0
|
keşke kendisi ölseydi yaffff :badgrin: bak bak...yine kızmaya başlıyorum..!!!!!!!!! ya biliyorsun sinirliyim yapma bunu snape ime.... nedir adamcağıza garezin anlamadım..... sirius u öldürmedi... ben herhangi bi kötülüğünüde görmedim.. şimdi bahane olarak göstereceğin laf sokuşturmaları ise bence harry hak ediyor..!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illuminati
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +10/-1
Life is incoherent unless we give it form..
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 09, 2006, 05:03:56 ÖS » |
0
|
bak bak...yine kızmaya başlıyorum..!!!!!!!!! ya biliyorsun sinirliyim yapma bunu snape ime.... nedir adamcağıza garezin anlamadım..... sirius u öldürmedi... ben herhangi bi kötülüğünüde görmedim.. şimdi bahane olarak göstereceğin laf sokuşturmaları ise bence harry hak ediyor..!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
 ^^^Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yoktur^^^
|
|
|
|