|
DarLy OpuS
|
 |
« : Şubat 20, 2008, 06:49:28 ÖS » |
0
|
Duygusuz bir ölüm makinası olan Artemis Entreri mi? Yoksa sevmek, acımak gibi duygulara sahip olan Drizzt Do'Urden'i mi tercih edersiniz?
|
|
|
|
|
|
2006'dan beri... - y'opus
|
|
|
locce
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-4
Dünyanın 1001 türlü hali var. 1002.cisi nerede?:-)
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2008, 02:47:54 ÖS » |
0
|
Biraz kötülerden olalım. Artemis diyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artemis entreri
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2008, 03:03:48 ÖS » |
0
|
Tabi ki Artemis entreri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Celeborn
Muggle
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 06:01:29 ÖS » |
0
|
Artemis Entreri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAoSLoRD
Bölüm Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +94/-2
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2008, 12:30:24 ÖS » |
0
|
Yüzde 60 Drizzt, yüzde 40 Artemis. Eğer gerçekten Entreri bir ölüm makinası, sadist bir manyak olsaydı ona yüzde 1 bile vermezdim ama Entreri hala içinde bir şeyler taşıyan biri. Kitaplarda hiç masumları öldürdüğünü görmedim, yani öldürdüğü kişiler hep kendisi gibi hırsız, çete liderleri, haydut insanlar. İyilik için savaşan insanlarla istisnai bir durum olmadığı sürece savaşmıyor ve "Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma," diyor. Drizzt'i bile öldürdüğünde (yani öyle sandığında) içinde bir pişmanlık, bir boşluk hissediyordu. Zaten benim bildiğim savaştığı tek iyi oydu. Yani Entreri kötü ama sadistik bir kötü değil, bir Manshoon, bir Baenre, bir Thay büyücüsü gibi değil. O yüzden yüzde 40'ı ona verdim ama tabii benim gibi biri kesin bir taraf seçse sadece Drizzt Do'urden'in tarafını seçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dragonsbreath
Muggle
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2008, 02:46:35 ÖS » |
0
|
Drittz'in ırkının içinde farklı olmayı başarabilmesi hep hoşuma gitmiştir zaten. Zehirli sarmaşıkların içinde onun gibi bir gül çıkması ve amaçları uğruna düştüğü yolculukta karşılaştığı binlerce şeyle dikkatimi en çok çeken en sevdiğim karekter. Eh her zaman iyilerden yana olmayı ilke edinen biri olaraktan
Kesinlikle Drittz Do'urden diyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baytuhan
Muggle
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2008, 11:13:15 ÖS » |
0
|
Ben de Drizzt De'Urden derim çünkü ne olursa olsun drizzt muhteşem kabiliyetlere sahip olan ama aynı zamanda iyi olabilen ki ablaları ona yılan kırbaçlarıyla bile vurduğunda o yılmamış ve içindeki iyiliği saklamıştı o farklı ve bu ona büyük bir avantaj sağlıyor buyüzden oyum drizzt e 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guenhwyvar
Muggle
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2008, 09:30:42 ÖS » |
0
|
Drizzt tabikide dostlukları ona güç vermekte Entreri devamlı tek ama ikisi birleştiğinde tam bir ölüm makinası oluyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaan__potter
Muggle
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2009, 06:40:11 ÖS » |
0
|
drizzt tabiki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShadowWalker
Muggle
Karanlık Olmazsa, Aydınlık Olmaz!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 12, 2009, 03:20:26 ÖS » |
0
|
Ben Artemis Entreri diyeceğim! Çünkü Artemis Drizzt e göre çok başarılı bir karakter! (Bu arada artemis ve ben birbirimize çok benziyoruz! Her yönden!)! Artemis, savaş kabiliyeti bakımından bir human-assassin olarak bir drow-ranger seviyesine gelebilmişse, bu karakterin başarısı mükemmeldir! Drizzt in başarısı sadece bulunduğu ortamdan dolayı zorluk içerisinde kendi yolunu çizmesidir! Tabi ki kabiliyet bakımından mükemmel bir karakter drizzt! Fakat başarı bakımından Artemis mükemmel!
|
|
|
|
|
|
Önemli Olan; Zamanın Senden Aldığı Değil, Senin Zamandan Aldığındır!
|
|
|
Rosier
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-2
"You will lose everything"
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2009, 01:13:48 ÖS » |
0
|
Duygusuz bir ölüm makinası olan Artemis Entreri 
|
|
|
|
|
|
iyilik veya kötülük yoktur sadece güç ve onu elde edemeyecek kadar zayıf olanlar vardır... KARANLIK LORD....
hiç kimsenin bilmediği bir yeri bulmak için önce kaybolmak gerekir..... Cpt:BARBOSSA.....
|
|
|
naruto_kun
Kofti
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2009, 02:58:35 ÖÖ » |
0
|
Drizzt tabikide
|
|
|
|
|
|
Öyle bir şey yap ki bizim için;ölümün korkunç yüzünü söküp atmış ol ellerinle.Seninkinin adı \"sonsuzluğa ulaşmak\" olsun...Bize de ardından \"kahraman\" demek kalsın!
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2009, 11:40:24 ÖÖ » |
0
|
Duygusuz bir ölüm makinası olan Artemis Entreri  Bunu reddediyorum =P Eğer Artemis duygusuz olsaydı Mithril salonunda Drizzt'i arkadan bıçaklardı. Onun yerine Drizzt'den intikamını almak istedi. Yine kendi avantaj elde edebileceği bir yerde son dövüşü yaptılar ama dövüşlerindeki amaç birbirlerine felsefelerinin üstünlüğünü kanıtlamaktı. Şu anda Yıldızsız Gece'yi okuyorum. Cüceler daha yeni Drizzt'i ele geçirdi. Jarlaxle'la Firble'ın konuşmasından sonra da Artemis'in artık Drizzt'le dövüşmek için sebebi kalmadığını düşünüyorum. Ayrıca Drizzt Do'urden'den başka kim Tartarus'dan canlı çıkıp bir kırmızı ejderhayı öyle kandırabilirki? Artemis bunları yapamazdı mesela... Artemis, savaş kabiliyeti bakımından bir human-assassin olarak bir drow-ranger seviyesine gelebilmişse Ben Drizzt'in korucu olarak dövüştüğünü düşünmüyorum. Zira hangi hayvanın onunla birlikte dövüştüğünü gördünüz ki? [Guenwhyvar hariç] Drizzt kendini gerçek savaşçı haline getirmiştir. İçindeki avcıda bunun dışa vurumudur. Vierna zihinsel büyüsünü yolladığında o avcı onu kurtardı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShadowWalker
Muggle
Karanlık Olmazsa, Aydınlık Olmaz!
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 06, 2009, 12:36:45 ÖÖ » |
0
|
Artemis, savaş kabiliyeti bakımından bir human-assassin olarak bir drow-ranger seviyesine gelebilmişse Ben Drizzt'in korucu olarak dövüştüğünü düşünmüyorum. Zira hangi hayvanın onunla birlikte dövüştüğünü gördünüz ki? [Guenwhyvar hariç] Drizzt kendini gerçek savaşçı haline getirmiştir. İçindeki avcıda bunun dışa vurumudur. Vierna zihinsel büyüsünü yolladığında o avcı onu kurtardı... peki koruculuk sadece hayvanları yandaş edinmek mi? orman bilgisi, takip kabiliyeti, güçlü seziler, refleksif ve çift silahlı bir savaş stili, guenwhyvar, tanrısı (ismi mielliki idi galiba), ... gibi özellikleri korucu olduğunu göstermez mi? stalker tarzında bir ranger dır kendisi!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2009, 12:37:59 ÖÖ Gönderen: ShadowWalker »
|
|
Önemli Olan; Zamanın Senden Aldığı Değil, Senin Zamandan Aldığındır!
|
|
|
|
L30DR0S
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 06, 2009, 12:47:56 ÖÖ » |
0
|
Drizzt zaten Menzoberranzan (yanlış yazmamışımdır umarım) devriyelere çıkıyordu ve o sırada saklanmayı öğrendi. Bu sayede 10 yıl boyunca Underdark'ta hayatta kaldı. O geziler olmadan ayrılsa hayatta kalamayacağı görüşündeyim. 10 yılda da avcıyı yetiştirdi. Gerçek savaşçıyı. Zaknafein'in 2. ölümünden ise yapması gerekenleri ve bunların sorumluluğunun ağırlığını anlayıp yer yüzüne çıktı. Orada da ise yaşlı korucu sadece ona Underdark'la yeryüzü arasındaki farkları öğretti. Hatta o kadar alıştı ki Underdark'taki performansının bir bölümünü yitirdi.
Umarım anlamışsındır. Drizzt zaten ranger ünvanını kazandıktan sonra önceden olmadığı bir şeye dönüşmedi. Demek istediğim budur. Ayrıca korucuda sadece seçtiği yolun adını sunmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|