Pome Surprise
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +3/-0
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 10, 2009, 12:57:19 ÖS » |
0
|
Evet ya bende merak ediyorum bunu. Bir de o koca yaratık borulara nasıl sığıyor? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harryandginny

Kazan Pastası Puanı +4/-0
Love to the death
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 12, 2009, 04:24:11 ÖS » |
0
|
ee o da hayvan sıkılıyodur odada herhalde.hava almak için borulardan çıkıp geziniyodur ya
|
|
|
|
|
|
Kendi adıma aşkı tek cümlede özetleyebilirim... <3 Tuğçe <3
|
|
|
harward
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +9/-0
MOVE YOUR BODY ♥
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 03, 2009, 11:32:46 ÖS » |
0
|
Bulanıkları öldürmek istiyordu. Ve bunu sadece borularda dolaşarak yapamazdı. Zaten tedbir olsun diye koridorlarda fazla kişi dolaşmıyodu. O da çıkıp taşlaştırmıştır onları.
|
|
|
|
|
|
I like to move it, move it He likes to move it, move it She likes to move it, move it We like to MOVE IT!!!
|
|
|
symbol
Muggle
Kazan Pastası Puanı +0/-0
HOGWARTS! It's My Dream!
|
 |
« Yanıtla #33 : Şubat 12, 2010, 10:02:31 ÖS » |
0
|
ee bulanıl bulanık demesek de 'muggle doğumlu' desek daha nazik olmaz mıydı??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mardok
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 01, 2010, 07:37:59 ÖS » |
0
|
hayır o sadece beslenmek için de çıkıyor olaibilir hagrid in tavuklarını öldürmüş fln
|
|
|
|
|
|
Only I Can Live !!!!Forever
|
|
|
Mordred-

Kazan Pastası Puanı +1/-0
Eski -lupınn-
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 23, 2010, 06:49:58 ÖS » |
0
|
borularda dolaşıyor diye her yerde öyle olacak değil...Mesela sadece sırlar odasından çıkmak için kullanıyodur örneğin filminde sırlar odasında dolaşıyor
|
|
|
|
|
|
*
|
|
|
...BENSU...
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 10, 2010, 02:51:39 ÖS » |
0
|
İyide, 'sadece borular'da dolaşıyor diye bir ifade yokki kitapta. Açıktan gezemediği için boruları kullanacak elbet. Ama giriş-çıkışlarda mutlakaki söz konusu. Yani çıkar bir süreliğine kimseye görünmeden geri döner..
Bence de çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Katılıyorum.Hatırlasan Mım mız Myrtle(böyleydi sanırım) nasıl ölmüştü..Tuvalette ağlıyordu ve sonra bir ses duydu dışarı çıktı,sarı gözleri gördü ve bam =) Demek dışardada dolaşıyormuş evet bu doğru ve zaten en mantıklı açıklaması da bu. Bende bu noktayı merak etmiştim ve biraz saçma geliyor şimdi ama hani Hogwarts eski bir okul borularda çatlaklar olabilir ( ) felan demiştim kendi kendime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercek.fan
Muggle
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 31, 2010, 04:50:43 ÖS » |
0
|
Borular onun için Sırlar Odasından Okulun içine girmesini sağlayan bir yol ! Borulara sığabilir mi vs. gibi konuşmaların ne kadar saçma olduğunun sizde farkındasınızdır. Tabi ki dışarı çıkıyordu. **Birde merak ettiğim bir soru nasıl oluyor da herkes ya aynadan ya sudan foto. makinesinin içinden göryo bu çok düşük bi ihtimal şans da diyemeyiz bunun bir nedeni olabilir mi? Hepsine şans diyebiliriz  Zaten Hepsi şansa kurtuldular.Yoksa Basilisk'in onlara acıdığı yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynop
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 11, 2011, 08:06:07 ÖS » |
0
|
Bencede herkesin dediği gibi sırlar odasından yani tuvaletten cıkıyordur kimse olmadıgında kapıdan gözüküp tekrar sırlar odasına dönüyordur
|
|
|
|
|
|
In three words I can sum up everything I've learned about life : It Goes On.
|
|
|
hortkuluk-prenses
Kofti
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 13, 2011, 04:13:06 ÖS » |
0
|
Sırlar Odasına giriş çıkış kızlar tuvaletinden değil mi? Belki arada bir dışarı çıkıyor bulanıkları öldürüyodur. Sonra da bi koşu Sırlar Odasına geri dönüyodur..... : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellatrixLestrange
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 13, 2011, 04:49:17 ÖS » |
0
|
Basilisk zaten Bulanıkları tespit ettiği zaman onları en savunmasız anlarında yakalıyordu. Mutlaka borulardan çıkıp okulun içinde geziyor ve sonra geri dönüyordur. En mantıklısı.
|
|
|
|
|
|
 Sen bu ülkenin gördüğü en iyi ses ve yorumcusun. Sen gerçek bir Süperstar'sın Ajda Pekkan!
|
|
|
harryhayrani
hermione hayranıyım:)
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 21, 2011, 10:34:17 ÖÖ » |
0
|
Taşlaşanlar sadece basiliskin gözlerini gördü kitapdada yazdıgı gibi Miss norris su dan gördü hermione kütüphaneden köşelere bakıyodu colin Crwery(böle bişidi gaiba  )oda fotograp makinasından gördü bunları bende biliyorum benim demek istediğim basilisk boruların içinde dolaşıyo yani nasıl oluyoda insanlar bunun gözlerinin yansımasını görebiliyorlar Sırlar Odası'na girip çıkarken olabilir. Belki de arada bir hava almaya çıkıyordur.  aynen 
|
|
|
|
|
|
♥♥CEDRİC DİGGORY♥♥
|
|
|
Dr.Who
İçinde Bulunduğun Bölümün Sorumlusu
Kazan Pastası Puanı +4/-0
Seni Seçtim Pikaçu der gibi :))
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 20, 2012, 01:55:20 ÖS » |
0
|
İyide, 'sadece borular'da dolaşıyor diye bir ifade yokki kitapta. Açıktan gezemediği için boruları kullanacak elbet. Ama giriş-çıkışlarda mutlakaki söz konusu. Yani çıkar bir süreliğine kimseye görünmeden geri döner..
Bence de çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Katılıyorum.Hatırlasan Mım mız Myrtle(böyleydi sanırım) nasıl ölmüştü..Tuvalette ağlıyordu ve sonra bir ses duydu dışarı çıktı,sarı gözleri gördü ve bam =) Demek dışardada dolaşıyormuş evet bu doğru ve zaten en mantıklı açıklaması da bu. Bende bu noktayı merak etmiştim ve biraz saçma geliyor şimdi ama hani Hogwarts eski bir okul borularda çatlaklar olabilir ( ) felan demiştim kendi kendime Konu açıklığa kavuştuğuna göre kilit.
|
|
|
|
|
|
Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin... Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin !..
|
|
|
|