LV_SLY
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +2/-1
Karanlık Lord
|
 |
« : Ocak 29, 2008, 05:29:38 ÖS » |
0
|
bu basilisk duvarların arasında borularda dolaşıyordu dii mi?öyleyse nasıl oluyoda gözlerinin yansımasını görüyolarda kaskatı kesiliyolar koridorlarda dolaşmıyoki  Edit by Jack Dawsonİçerikle daha ilgili olduğundan, bu başlık uygun görülmüştür 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 07:44:29 ÖS Gönderen: Jack Dawson »
|
|
|
|
|
cathy_black

Kazan Pastası Puanı +1/-0
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2008, 08:30:47 ÖS » |
0
|
yanlış hatırlamıyorsam taşlaşanların çoğu kızlar tuvaletinin yakınlarında bulunmuştu.tuvaletten çıkacak bir boru bulmuştur ya da sırlar odasının kapısından çıkmıştır(yılan bu çatal dili konuşabiliyor) koku ve işitme duyusu sayesinde orada kaç kişi olduğunu sezebilir.kısa bir süre koridorda gidip birine saldırıp geri dönüyordur.
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuĞuM aSaLeTiMdİr...
odessa bizi hastanede karıştırmışlar sen benim ikizim olcakmışıN:d
|
|
|
Harry_P0TTeR
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-1
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2008, 07:04:08 ÖS » |
0
|
Taşlaşanlar sadece basiliskin gözlerini gördü kitapdada yazdıgı gibi Miss norris su dan gördü hermione kütüphaneden köşelere bakıyodu colin Crwery(böle bişidi gaiba  )oda fotograp makinasından gördü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LV_SLY

Karanlık Lord
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2008, 05:54:36 ÖS » |
0
|
Taşlaşanlar sadece basiliskin gözlerini gördü kitapdada yazdıgı gibi Miss norris su dan gördü hermione kütüphaneden köşelere bakıyodu colin Crwery(böle bişidi gaiba  )oda fotograp makinasından gördü bunları bende biliyorum benim demek istediğim basilisk boruların içinde dolaşıyo yani nasıl oluyoda insanlar bunun gözlerinin yansımasını görebiliyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorpion325
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +54/-2
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2008, 12:55:38 ÖÖ » |
0
|
Taşlaşanlar sadece basiliskin gözlerini gördü kitapdada yazdıgı gibi Miss norris su dan gördü hermione kütüphaneden köşelere bakıyodu colin Crwery(böle bişidi gaiba  )oda fotograp makinasından gördü bunları bende biliyorum benim demek istediğim basilisk boruların içinde dolaşıyo yani nasıl oluyoda insanlar bunun gözlerinin yansımasını görebiliyorlar Sırlar Odası'na girip çıkarken olabilir. Belki de arada bir hava almaya çıkıyordur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kebelek

Kazan Pastası Puanı +23/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2008, 12:56:15 ÖÖ » |
0
|
İyide, 'sadece borular'da dolaşıyor diye bir ifade yokki kitapta. Açıktan gezemediği için boruları kullanacak elbet. Ama giriş-çıkışlarda mutlakaki söz konusu. Yani çıkar bir süreliğine kimseye görünmeden geri döner..
|
|
|
|
|
|
mutlu son.
|
|
|
Furnunculus

Kazan Pastası Puanı +16/-3
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2008, 01:08:39 ÖÖ » |
0
|
bunları bende biliyorum benim demek istediğim basilisk boruların içinde dolaşıyo yani nasıl oluyoda insanlar bunun gözlerinin yansımasını görebiliyorlar
Onun görevi bulanıkları öldürmek. Bulanıkları öldürmek için borulardan çıkıp gözlerine bakması gerekiyordu ama tüm bulanıklar onun gözlerine doğrudan bakmadığı için taşlaşıyordu. Bulanıklar, yılan peşlerinden geldiği için onu görüyorlardı. Başka açıklaması yok. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LV_SLY

Karanlık Lord
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2008, 02:04:48 ÖS » |
0
|
tamam teşekkür ederim yorumlar için başka yorum yapçaklar olursa yapsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozistan
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
Kazan Pastası Puanı +0/-0
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2008, 04:34:25 ÖS » |
0
|
çok güzel bir konuya değinmişsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strega_x

|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2008, 05:25:48 ÖS » |
0
|
mızmız myrtle ın tuvaletinden çıkıyo işini yapıyo sonra ordan geri dönüyo yani sürekli boruların içinde dolaşması imkansız zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonshieLd
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +296/-0
flawless human being.
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2008, 01:07:13 ÖÖ » |
0
|
İyide, 'sadece borular'da dolaşıyor diye bir ifade yokki kitapta. Açıktan gezemediği için boruları kullanacak elbet. Ama giriş-çıkışlarda mutlakaki söz konusu. Yani çıkar bir süreliğine kimseye görünmeden geri döner..
Katılıyorum.Hatırlasan Mım mız Myrtle(böyleydi sanırım) nasıl ölmüştü..Tuvalette ağlıyordu ve sonra bir ses duydu dışarı çıktı,sarı gözleri gördü ve bam =) Demek dışardada dolaşıyormuş
|
|
|
|
|
|
Knowledge is a deadly friend, when no one sets the rules. The fate of all mankind, I see, is in the hands of fools.
|
|
|
Neases

Kazan Pastası Puanı +112/-0
Neysis ~
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 10:21:12 ÖÖ » |
0
|
Katılıyorum.Hatırlasan Mım mız Myrtle(böyleydi sanırım) nasıl ölmüştü..Tuvalette ağlıyordu ve sonra bir ses duydu dışarı çıktı,sarı gözleri gördü ve bam =) Demek dışardada dolaşıyormuş evet bu doğru ve zaten en mantıklı açıklaması da bu. Bende bu noktayı merak etmiştim ve biraz saçma geliyor şimdi ama hani Hogwarts eski bir okul borularda çatlaklar olabilir ( ) felan demiştim kendi kendime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiNToN

Kazan Pastası Puanı +4/-2
Fantastik Öykü Grubu
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2008, 04:53:57 ÖS » |
0
|
Evet.Bence çıkıp gözlere görünüp geri geliyordur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus_tonks_sirius
Muggle
bu bnm aşkım yaws bayılıom bu adama
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 25, 2008, 12:04:00 ÖS » |
0
|
cathy_black ya bencede böle olabilir mantıklı gibi geldi bana
|
|
|
|
|
|
UYUYAN BİR EJDERHAYI SAKIN GIDIKLAMA!!!!!!!!
|
|
|
Amortentia**

Kazan Pastası Puanı +1/-0
WildScarlet158
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2008, 08:58:23 ÖS » |
0
|
|
|
|
|
|
|
Well, open up your mind and see like me Open up your plans and damn you're free Look into your heart and you'll find love love love... ♥
|
|
|
|